Μέχρι τέλους του μήνα ανοίγουν τα "Δυο Αοράκια"!!!.

Αυτή κι αν  είναι ευχάριστη είδηση !!!Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της Ανάπτυξης Αθλητισμού, Ηρακλείου (ΑΕ ΟΤΑ), ο πρόεδρός της κος Δροσίτης Γιάννης, ανακοίνωσε σε σωματεία και φορείς του μπάσκετ ότι τα "Δυο Αοράκια" (προπονητήρια), μέχρι τέλος του μήνα -αρχές Φλεβάρη, θα είναι στην διάθεση των σωματείων (όχι μόνο του μπάσκετ), σε ελκυστική τιμή !!!...

Τα προπονητήρια στα "Δυο Αοράκια"
Πραγματοποιήθηκε χθες  το μεσημέρι στα γραφεία του οργανισμού Ανάπτυξης, Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ), συνάντηση μεταξύ των σωματείων όλων των κατηγοριών της ΕΚΑΣκ, του ΕΣΠΕ και του ταε κβοντό, συνάντηση υπό την προεδρία του κ.Γιάννη Δροσίτη.Μαζί του ήταν και η αντιπρόεδρος (και υπεύθυνη για τα "Δυο Αοράκια"), κα Τυλιανάκη Εύα, και ο διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα αθλητισμού κος Δημήτρης Τσιράκος.

Από τα σωματεία του μπάσκετ, το παρόν έδωσαν οι εκπρόσωποι του Ηράκλειο Ο.Α.Α., του Δειλινού, του Χάνδακα και η ΕΚΑΣΚ.

Στην συνάντηση ο κος Δροσίτης ανακοίνωσε ότι ανοίγουν τα προπονητήρια στα 'Δυο Αοράκια", στις ίδιες τιμές που ισχύουν στο κλειστό των Πατελλών !!!Μάλιστα γι αυτόν το σκοπό, θα ξαναγίνει συνάντηση με τα σωματεία (πιθανότατα την ερχόμενη Πέμπτη), κι όλα θα εξαρτηθούν ανάλογα με την ζήτηση των σωματείων.Με το άνοιγμα των προπονητηρίων λοιπόν πραγματοποιείται η υπόσχεση του Δημάρχου Ηρακλείου, ο οποίος είχε δηλώσει τον Οκτώβριο στα "άστεγα" σωματεία, ότι σύντομα θα βρεθεί λύση.

Τα κυριότερα σημεία των ανακοινώσεων   του προέδρου κου Δροσίτη:
Σε λίγες ημέρες,(τέλη Γενάρη-αρχές Φεβρουαρίου), θα ανοίξουν τα προπονητής του κλειστού γυμναστηρίου στα "Δυο Αοράκια", με την ίδια τιμολογιακή πολιτική που ισχύει στο κλειστό των Πατελλών.Στην συνέχεια σκεφτόμαστε και την κεντρική σάλα που μπορεί να φιλοξενήσει ποικίλες διοργανώσεις.Στην σκέψη μας είναι να μεταφερθούν όλες οι ομάδες από τις Πατέλλες στο νέο κλειστό. Ο χώρος ανοίγει γιατί υπάρχει ζήτηση και από την ζήτηση που θα υπάρχει θα εξαρτηθούν και οι ώρες προπονήσεων.Πιστεύω ότι θα υπάρχουν  πολλά οφέλη για όλες τις ομάδες του Ηρακλείου.Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε αυτόν τον χώρο, άτυχοι σε αυτές τις συγκυρίες".

Η αντιπρόεδρος κα Ευα Τυλιανάκη, εξήρε τις δυνατότητες του κλειστού.:
"Πρόκειται για υπερσύγχρονο κλειστό. Διαθέτει δυο προπονητήρια στα οποία, μπορούν να προπονηθούν ταυτόχρονα δυο ομάδες, χωρισμένες  από μια κουρτίνα.Παρέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία και ανέσεις,  που διευκολύνουν τα σωματεία και τους αθλητές, δηλαδή κλιματισμό, ιατρείο, γραφεία, αποδυτήρια, εκπληκτικό παρκέ κλπ. Δεν διαθέτει ακόμα πίνακες, αλλά ευελπιστούμε ότι σύντομα θα διαθέτουν, ώστε να πραγματοποιούνται και αγώνες.Τέλος σύντομα θα γίνει και η νέα διαγράμμιση".

Ο διευθυντής και ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα αθλητισμού κος Δ.Τσιράκος επεσήμανε:
"Όλοι μας πρέπει να βοηθήσουμε, για να ανοίξει το νέο κλειστό.Πρέπει να έχουμε μια συνεργασία-αμφίδρομη σχέση, ώστε να λειτουργήσουν όλα άψογα.Φανταστείτε την ικανοποίηση  του γονιού, που φέρνει το παιδί του, να αθληθεί εκεί . Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες του κλειστού στο έπακρο και ωφελημένος θα είναι ο αθλητισμός της πόλης μας".

-Να τονίσουμε τέλος οτι υπάρχουν σκέψεις από φορείς να γίνουν πολλές διοργανώσεις εκεί.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.