Ηρόδοτος | Ήττα στο φινάλε, "φωνάζει" για διαιτησία.


Το 2012, έφερε τον Ηρόδοτο πολύ κοντά στην πρώτη εκτός έδρας (και 2η στο πρωτάθλημα) νίκη, αλλά κάποια λάθη στο τέλος και (κυρίως) οι άνθρωποι με τα γκρι στέρησαν το σύνολο του Γ.Κόκκινου από μια σπουδαία νίκη...

ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Με ήττα και παράπονα ξεκίνησε η χρονιά για τον Ηρόδοτο, ο οποίος έχασε με 63-55 από τον Πορφύρα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, αλλά υποστηρίζει ότι καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα έπαιξε η διαιτησία. 
Για την ακρίβεια οι άνθρωποι του Ηροδότου υποστηρίζουν ότι ειδικά στα τελευταία λεπτά η ομάδα τους αδικήθηκε κατάφορα, ενώ αύριο αναμένεται να εκδώσουν και σχετική ανακοίνωση. 
Όσον αφορά στο ματς, ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκειά του με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλο 55-55 περίπου τρία λεπτά πριν το φινάλε. Από εκεί και μετά, όμως οι παίκτες του Ηροδότου δεν κατάφεραν να σκοράρουν και μοιραία ηττήθηκαν. 
Πρώτος σκόρερ για τον Ηρόδοτο ήταν ο Αρβανίτης που σημείωσε 11 πόντους , ενώ από τον Πορφύρα ξεχώρισε ο Καρλάφτης που πέτυχε 18 πόντους με 2 τρίποντα.
Διαιτητές: Κρεσταινίτης-Φάκαρος
Δεκάλεπτα: 17-16, 30-32, 49-45, 63-55
Πορφύρας (Καλαντζής): Μπαλτάς 13 (2), Καρλάφτης 18 (2), Τζοβάρας 5, Γεωργοπαπαδάκος 8, Αθανασάκης 17, Βήχος, Zεγκίνογλου 2.
Ηρόδοτος (Κόκκινος) :Παπαδογιαννάκης 10 (2), Νίχλος 7 (1), Αρβανίτης 11 (1), Μαϊστρέλης Β. 9 (1), Οικονόμου 5, Μαυρόπουλος 7 (1), Μηλαθιανάκης 6, Σκόρδος, Αποστολίδης.
Πηγή: "neakriti.gr".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΩΡΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΑΚΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ?ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΜΕ 25 + ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΩΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΡΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ?

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ?