Με εμπειρίες επέστρεψε η ομάδα παίδων της Ιεράπετρας από την Ελευσίνα.

Η ομάδα παίδων της Ιεράπετρας μάζεψε εμπειρίες από το ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά, υπό την αιγίδα του Δήμου Ελευσίνας, που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το διήμερο 28 & 29 Δεκεμβρίου 2011 στο κλειστό Γυμναστήριο της Ελευσίνας «Ανδρέας Δασκαλάκης»...

Τα παιδιά και οι συνοδοί προπονητές τους κα Γιαλούση και κος Ασπραδάκης, εκτός το αγωνιστικό κομμάτι βρήκαν την ευκαιρία να επισκεπτούν τους αρχαιολογικούς χώρους της Ελευσίνας και να γνωρίσουν την περιοχή γενικά.
Τα φύλλα αγώνων των παιχνιδιών του Α.Ο.Ι. είχαν ως εξής:

O.Σ.Φ.Π.-Α.Ο.Ι. 72-34
Δεκάλεπτα: 21-07, 14-10, 17-10, 20-07.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τσεμπέρης-Ζέρβας): -το φ.α. ήταν δυσανάγνωστο και δεν ξεκαθαρίζονται τα ονόματα των παιδιών

Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (Γιαλούση-Ασπραδάκης): Πάγκαλος 5(1), Στεφάνης 2, Μπαλοθιάρης, Χατζημαρκάκης, Καραλάκης 8, Χατζηϊωαννίδης 10, Γαϊτανάκης 4, Σφυράκης 2, Ανδρουλάκης, Τζεβελεκάκης, Σταματάκης, Ταμπάκης 3, Δογραματζάκης.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο.Κ. - Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ  64-69
Δεκάλεπτα: 15-13, 22-25, 09-10, 18-21

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο.Κ.(Παπαδόπουλος) : Φωτιάδης 2, Σοφός 4, Τσίγκος 15, Καράμπελας 17, Νάσης 16, Μηλίσης, Τραχιώτης 2, Δούκας 3, Ντάρδας 3(1), Λιάσκος, Ζεμπερλίκος 1, Νέζης.

Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (Γιαλούση-Ασπραδάκης): Μπαλοθιάρης, Χατζημαρκάκης 3(1), Καραλάκης 24(4). Χατζηϊωαννίδης 19, Γαϊτανάκης 3, Ανδρουλάκης, Τζεβελεκάκης, Σταματάκης 7, Σφυράκης 2,Ταμπάκης 11, Δογραματζάκης, Πάγκαλος.

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το διήμερο 28 & 29 Δεκεμβρίου 2011 στο κλειστό Γυμναστήριο της Ελευσίνας «Ανδρέας Δασκαλάκης» το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά Παίδων που οργάνωσε ο Πανελευσινιακός ΑΟ Καλαθοσφαίρισης υπό την αιγίδα του Δήμου Ελευσίνας. Στο τουρνουά πήραν μέρος τέσσερις ομάδες μεταξύ των οποίων ο Πανελευσινιακός ΑΟΚ, η Ιεράπετρα, ο Ολυμπιακός Πειραιά και η Εθνική Παμπαίδων.

Το φετινό τουρνουά ήταν αφιερωμένο στα παιδιά των απεργών της Ελληνικής Χαλυβουργίας, που βρίσκονται σε κινητοποίηση εδώ και 2 μήνες. Ο κόσμος που κατέκλυσε το γυμναστήριο προσέφερε εθελοντικά, κατά τη διάρκεια των αγώνων, χρήματα σε ανοικτό ταμείο που οργάνωσε ο Πανελευσινιακός, τα οποία παρεδόθησαν στο Σωματείο Εργαζομένων Ελληνικής Χαλυβουργίας.

Στον αγωνιστικό τομέα, το τουρνουά είχε μεγάλη επιτυχία και ο ανταγωνισμός ήταν δυνατός! Τα αποτελέσματα:

Τετάρτη 28/12
Ολυμπιακός Πειραιά – Α. Ο. Ιεράπετρα 72 – 34
Πανελευσινιακός ΑΟΚ – Εθνική Παμπαίδων 32 – 74

Πέμπτη 29/12
Πανελευσινιακός ΑΟΚ – Α. Ο. Ιεράπετρα 64 – 69
Εθνική Παμπαίδων – Ολυμπιακός Πειραιά 61 – 54

Στο τέλος των αγώνων έγιναν οι απονομές Κυπέλλου στην νικήτρια του τουρνουά Εθνική ομάδα των Παμπαίδων, των μεταλλίων στις 3 πρώτες ομάδες ενώ διπλώματα δόθηκαν σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν με τις ομάδες τους. Τις απονομές έκαναν ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Θανάσης Παπαδημητρίου, ο Αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ Ιωάννης Μακρής και ο Πρόεδρος του Ενιαίου Οργανισμού του Δήμου Ελευσίνας Θανάσης Κριεκούκης.

Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας κι όχι μόνο γέμισαν το γήπεδο αλλά συνεισέφεραν και στο κοινωνικό σκοπό του τουρνουά. Επίσης ευχαριστεί τις ομάδες που έκαναν την μεγάλη τιμή να συμμετάσχουν στο 1ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά του Συλλόγου.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.