Ρέθυμνο Aegean | Έκοψε την πίτα του-Σοκ με Πετγουέι !!!


Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, η ομάδα μπάσκετ του ΑΓΟ Ρεθύμνου. Τυχερός ο αθλητής της ομάδας Ράιτ που βρήκε το φλουρί.Σοκ επικράτησε για λίγο στην βραδινή προπόνηση της Τετάρτης του Ρέθυμνο Aegean, η οποία σταμάτησε για μερικά λεπτά...



Σε μια λιτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΚΑΕ, αλλά και του Ερασιτέχνη ΑΓΟΡ, το Σάββατο το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη».

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean και ο Ερασιτέχνης ΑΓΟΡ έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, δείχνοντας την ενότητα που υπάρχει στα δύο τμήματα του συλλόγου. Η παρουσία των παικτών της Ρεθυμνιώτικης ομάδας που εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας σίγουρα αποτέλεσε πόλο έλξης για τα μικρά παιδιά που αγωνίζονται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΓΟΡ έγινε από τον εκπρόσωπο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιου, ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να δώσει το παρόν. Ο πατήρ Νικόλαος Νικηφόρος και ο πατήρ Γιάννης Κλειδής ευχήθηκαν ότι καλύτερο στους ανθρώπους και στα μέλη της ομάδας για το 2012. 
Το παρόν στην εκδήλωση ακόμη έδωσαν η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου κα Μαίρη Λιονή, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργος Μαρινάκης και ο Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου κ. Ξενοφών Μαθιουδάκης.

Τυχερός αθλητής από την ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean αναδείχθηκε ο Ζακ Λαμάρ Ράιτ, ο οποίος κέρδισε το φλουρί της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, το οποίο αντιστοιχούσε σε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια.


Κρύος ιδρώτας έλουσε  για λίγο τους ανθρώπους της ΚΑΕ στην βραδινή προπόνηση της Τετάρτης του Ρέθυμνο Aegean, η οποία σταμάτησε για μερικά λεπτά. Αιτία ήταν η εξάρθρωση ώμου που υπέστη ο Μπρέντ Πέτγουεϊ, με τη συμμετοχή του πλέον να είναι εν αμφιβόλλω για το Κυριακάτικο ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, για την 16η αγωνιστική.

Ο ταλαντούχος  Αμερικανός,στην προσπάθεια του να σουτάρει είχε επαφή με τον Γιώργο Κούμουλο, με αποτέλεσμα να υποστεί εξάρθρωση στον δεξί του ώμο. Ο Πέτγουεϊ έτρεξε άμεσα προς τα αποδυτήρια και με γρήγορες κινήσεις, κατόρθωσε να επαναφέρει τον ώμο στην θέση του. Η σοβαρότητα του τραυματισμού του, θα διαπιστωθεί σήμερα.
agor.gr

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.