Ρέθυμνο Aegean | Απολαμβάνει του καρπούς του.

Απολαμβάνουν τους καρπούς τους στο Ρέθυμνο μετά το εξαντλητικό εικοσαήμερο που πέρασε άκρως επιτυχημένα το σύνολο του Σ.Κουφου....



Το σύνολο του Σ.Κουφού, τα κατάφερε περίφημα το τελευταίο εικοσαήμερο και πλέον απολαμβάνει τους καρπούς των κόπων τους αφού από την Δευτέρα έχουν τετραήμερο ρεπό, όντας μετά από το θριαμβευτικό τους πέρασμα από το κλειστό της Γλυφάδας και 3ο «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα με 91-84 επί του Ίκαρου Καλλιθέας. 
Οι «κυανόλευκοι» εκμεταλλευόμενοι το προγραμματισμένο ρεπό του ΑΓΟΡ στην 2η αγωνιστική του β’ γύρου, θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Παρασκευή, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (29/01).
ΤΟ  Ρέθυμνο Aegean έχει πετύχει διάνα με τις επιλογές των Αμερικανών παικτών του, ειδικά με τις περιπτώσεις των Ζακ Ράιτ και Ντιόντε Κρίστμας.
Ο Ράϊτ αναδείχθηκε για 3η φορά (Πανιώνιος, ΚΑΟΔ) ως κορυφαίος της εκάστοτε αγωνιστικής, μετά και τη συγκλονιστική του εμφάνιση κόντρα στον Ίκαρο. Ο 27χρονος γκαρντ σημείωσε νταμπλ-ντάμπλ (18 πόντους, 11 ριμπάουντ) και μοίρασε 7 ασίστ. Μετά και αυτές του τις επιδόσεις, ο Αμερικανός φιγουράρει στην 1η θέση της γενικής αξιολόγησης της κατηγορίας, έχοντας 239 βαθμούς. Κοινώς είναι ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος. Στη 2η θέση βρίσκεται ο Ταπούτος με 235 και στην 3η ακόμα ένας παίκτης του Ρεθύμνου με 234, ο οποίος ακούει στο όνομα Ντιόντε Κρίστμας.
Ο πολυτάλαντος γκαρντ κατέχει ακόμα μία πρωτιά των επιμέρους κατηγοριών. Μετά το πέρας 14άρων αγωνιστικών λογίζεται ως ο κορυφαίος «κλέφτης» της Α1, μετρώντας 29 κλεψίματα. Τέλος, βρίσκεται και στην 4η θέση των κορυφαίων πασέρ, έχοντας 57 ασίστ.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.