Απόλλων Πατρών- ΟΦΗ 100-94 έχασε ο ΟΦΗ (85-85) παράταση και αποχωρήσεις.Κέρμα στο κεφάλι οι διαιτητές. .

Με κορυφαίους  τους Σιζόπουλο (20π)-Τουτζιαράκη (21), Μπάρδα (21) ο ΟΦΗ  πήγε στην παράταση το παιχνίδι.Στο τέλος του παιχνιδιού ο ένας διαιτητής δέχτηκε κέρμα στο κεφάλι, ενώ εκκενώνεται τι γήπεδο για να ξαναρχίσει το παιχνίδι.100-94 έχασε ο ΟΦΗ !!! Αναλυτικά....

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι που έσπασε καρδιές, οι ασπρόμαυροιαν και  έκανε την υπερπροσπάθεια στο τέταρτο δεκάλεπτο και γύρισε το παιχνίδι, στο τέλος, επηρεασμένη από τα επεισόδια και την ένταση που δημιουργήθηκε στο κλειστό της Περιβόλας ηττήθηκε στην παράταση με 94-100...




Φάση από το σημερινό παιχνίδι.

Να σημειώσουμε ότι μετά την λήξη του κανονικού αγώνα δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των πάγκων των δυο ομάδων, ενώ επικράτησε πανδαιμόνιο, για περίπου πέντε λεπτά. Στην διάρκεια της έντασης, ένα κέρμα χτύπησε το β΄ διαιτητή κ. Δεσλή, με αποτέλεσμα να του σχιστεί το μάτι.!!! Ετσι δόθηκε εντολή εκκένωσης του γηπέδου της Περιβόλας για να συνεχιστεί το παιχνίδι  από τους διαιτητές, μετά την ένταση που επικράτησε από τη σύρραξη των παικτών στον αγωνιστικό χώρο, που είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσουν οι διαιτητές και ακολούθως και οι δύο ομάδες.

Έτσι, οι φίλαθλοι αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από τις εξέδρες, με τους περισσότερους να παραμένουν στο κυλικείο της Περιβόλα.

Η εκκένωση διήρκησε έικοσι λεπτά περίπου κι έβγαλε τους παίκτες εκτός ρυθμού.
Να τονίσουμε οτι στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου υπήρχαν κάποιες αντεκλήσεις  στον πάγκο της ομάδας μας, με τον κ.Βετούλα και τον κ.Μολφέτα (Απόλλωνα), να αναλάβουν "πυροσβεστικό" ρόλο.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με μικρή διακοπή στο τζάμπολ από τα χαρτάκια που πέταξαν οι οπαδοί (2500 περίπου)της γηπεδούχου ομάδας.

Ο ΟΦΗ έκανε δυνατό ξεκίνημα προηγούμενος 7-0, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν με ένα σερί 0-9 στο 4΄. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να εύστοχες στην επίθεση και μόλις στο 6΄ το σκορ διαμορφωνόταν σε 15-20 υπέρ της Πατρινής ομάδας. Στο 7΄, ο Κρόλο βρέθηκε να έχει κιόλας χρεωθεί με 3 φάουλ. Τελικά, η 1η περίοδος έληξε στους -7(22-29).

Στο 2ο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι ΄ βρέθηκαν να προηγούνται με 26-35 στο 14΄, αφου η ομάδα μας έδειξε χαλαρότητα στα αμυντικά της καθήκοντα.
Ακολούθησε,  ένα run-and-gun παιχνίδι, ο ΟΦΗ μείωσε σε 37-41, για να κλείσει το ημίχρονο στους -6 (39-45).

-Στην ανάπαυλα των ημιχρόνων τα κοριτσάκια των ακαδημιών των γηπεδούχων έκαναν  επίδειξη με διάφορες ασκήσεις με την μπάλα.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τον ΟΦΗ δυνατό, να μειώνει ακόμα περισσότερο τη διαφορά, με το σκορ να διαμορφώνεται σε 44-47 στο 22΄, ενω ο παίκτης του Απόλλωνα, Κρόλο φορτωνόταν με 4ο φάουλ.
Τρία  λεπτά αργότερα, ένταση επικράτησε στον αγώνα έπειτα από σφύριγμα του διαιτητή, με τους γηπεδούχους να ζητούν να κατακυρωθεί παράβαση 3 δευτερολέπτων. Στο 27΄, το σκορ ήταν 59-61, με τον ΟΦΗ να έχει πολύ σωστές επιθετικές επιλογές με μπροστάρη τον Σιζόπουλο και τελικά, η 3η περίοδος έληξε με τους Πατρινούς να προηγούνται μόλις με 1 πόντο (64-65).

Στην 4η και τελευταία περίοδο, η η ομάδα μας  εντεινε ακόμα περισσότερο την προσπάθειά της να κατακτήσει την νίκη. Στο 32΄ ισοφάρισε σε 72-72 και στο επόμενο λεπτό προηγήθηκε με 73-72, για πρώτη φορά μετά τις αρχές του 1ου δεκαλέπτου. Οι ομάδες συνέχισαν να είναι κοντά στο σκορ (81-81 στα 43 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη) και τελικά η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού έληξε με σκορ 85-85 και κατά συνέπεια οδηγείται στην παράταση. Με το σφύριγμα της λήξης ακολούθησε σύρραξη των παικτών στον αγωνιστικό χώρο και οι διαιτητές αποχώρησαν. Ακολούθως, αποχώρησαν και οι παίκτες των δύο ομάδων, με τον κόσμο να παραμένει στις κερκίδες και να αναμένει τη συνέχεια του παιχνιδιού.

Η ροή της παράτασης είχε ως εξής (με πρώτη την ομάδα του Απόλλωνα):
87-85 με καλάθι του Αργυρόπουλου στο 41'.
89-85 με καλάθι του Πέτροβιτς στο 42'.
89-87 με δύο βολές του Κατιάκου.
91-87 με καλάθι και φάουλ του Λιανού, 2.17 πριν το τέλος. Αστόχησε στη βολή.
91-87 με 0/3 βολές από τον Τουτζιαράκη στο 1.50.
94-87 με τρίποντο του Πετρόπουλου 1.16 πριν το τέλος. Τάιμ άουτ για τον ΟΦΗ.
94-90 με τρίποντο του Σιζόπουλου στο 1.03.
94-92 με λέι-απ του Παπανικολάου 26 δεύτερα πριν το τέλος. Τάιμ-άουτ για τον Απόλλωνα.
96-92 με 2/2 βολές του Αργυρόπουλου στα 25 δεύτερα πριν το τέλος.
98-92 με καλάθι του Πέτροβιτς μετά από κλέψιμο στον αιφνιδιασμό.
Τελικό σκορ 100-94 με κάρφωμα του Πέτροβιτς.


Διαβάστε το live του παιχνιδιού....
Το παιχνίδι ξεκίνησε 89-85 ο Απόλλωνας.Ο Κατιάκος με βολές κάνει το 89-87.Ο  Λιαννός καλάθι και φάουλ 91-87.
¨Εχασε τρεις βολές ο Τουτζιαράκης !!!
Απίστευτο, ίδιο σενάριο !!!Ο Γιαννόπουλος με τρίποντο 94-87 1΄και 16" πριν το τέλος!!!
Τάιμ άουτ. Μίλησε ο Σιζόπουλος 94-90 με τρίποντο !!!Ο Κατιάκος 94-92 26" πριν το τέλος.Τάιμ άουτ.
96-92 με 2/2 βολές του Αργυρόπουλου στα 25 δεύτερα πριν το τέλος.
Εντολή εκκένωσης του γηπέδου της Περιβόλας για να συνεχιστεί το παιχνίδι ανάμεσα σε Απόλλωνα Πατρών και ΟΦΗ δόθηκε από τους διαιτητές, μετά την ένταση που επικράτησε από τη σύρραξη των παικτών στον αγωνιστικό χώρο.

Το γήπεδο εκκενώνεται, ενώ  οι διαιτητές θα αποφασίσουν για Καπερώνη (απειλείται με βαριά τιμωρία)-Τσερκιτζόγλου.Να τονίσουμε ότι ο Κρόλο, έχει βγει με πέντε φάουλ.
 Οι δυο ομάδες είναι στο παρκέ και κάνουν ζέσταμα αφού εδώ και 20 λεπτά το γήπεδο της Περιβόλας αδειάζει σύμφωνα με τις προσταγές των διαιτητών.

Στο τέλος έγινε ροντέο καθώς ο Καπερώνης ήταν ανήμερο θηρίο, και η ομάδα μας αποχώρησε.Ο προπονητής Ν.Βετούλας ζήτησε απο τους παίκτες του, να αποχωρήσουν από το γήπεδο.

Δεκάλεπτα:29-22, 45-39 (ημιχ.) 65-64, 85-85

ΑΠΟΛΛΩΝ (Βετούλας): Πέτροβιτς 13(1), Αργυρόπουλος 30 (1), Καπερώνης 2, Βιρίγιεβιτς 2, Πετρόπουλος 3 (1), Θανόπουλος, Λιανός, Δανιήλ 10 (2), Ζαφείρης 4, Σταμόπουλος 2, Λυμπέρης 3 (1), Κρόλο 16.

ΟΦΗ (Χουγκαζ): Τσερκίτσογλου, Μπαρδάς 21 (2), Λιούις 6, Παπανικολάου 12, Ορφανός, Σιζόπουλος 17 (2), Παναγάκης, Καραδολάμης, Μπαλάφας, Κερασοβίτης 4, Τουτζιαράκης 21 , Κατιάκος 4.

Κινδυνεύει η έδρα του Απόλλωνα όπως δείχνουν τα πράγματα διότι ειπώθηκε πως ο διαιτητής δέχθηκε κέρμα στο κεφάλι!!!  Αυτή την ώρα γίνεται εκκένωση του γηπέδου….
Στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου υπήρχαν κάποιες αντεκλήσεις  στον πάγκο της ομάδας μας, με τον κ.Βετούλα και τον κ.Μολφέτα, να αναλάβουν "πυροσβεστικό" ρόλο.
Στην ανάπαυλα των ημιχρόνων τα κοριτσάκια των ακαδημιών κάνουν επίδειξη με διάφορες ασκήσεις με την μπάλα.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με διακοπή στο τζάμπολ, από τα χαρτάκια που πέταξαν οι οπαδοί της ομάδας.
Περίπου 2.500 φίλαθλοι παρακολουθούν  την αναμέτρηση των «μελανολεύκων» με τον ΟΦΗ.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.