Προπόνηση αθλητών απ όλη την Κρήτη ηλικίας 1997-1998.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, προπόνηση των αθλητών Κρήτης γεννηθέντων τα έτη 1997 και 1998, για τη στελέχωση των αντιστοιχών ομάδων Παμπαίδων της προεθνικής Ελλάδος...

Ο κ.Γ.Λημνιάτης
Η προπόνηση έγινε υπό την επίβλεψη των Ομοσπονδιακών Προπονητών Κώστα Μίσσα και Γιώργου Λημνιάτη, με την παρουσία του περιφερειακού προπονητή Κρήτης Αντώνη Πινακουλάκη.
Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ με τον κ.Κ.Μίσσα.
Το πρόγραμμα των προπονήσεων είχε ως εξής: 
Κλ. Γυμναστήριο Λίντο            16.30-18.00     προπόνηση γεννηθέντων το 1997.
Κλ. Γυμναστήριο Λίντο            18.00-19.30     προπόνηση γεννηθέντων το 1998.
Το παρόν έδωσαν παιδιά από όλες τις ομάδες της Κρήτης και στις δυο κατηγορίες.
Στην πρώτη κατηγορία (1997), συμμετείχαν 60 παιδιά, ενώ στην δεύτερη (1998) 30 παιδιά.
Η προπόνηση(που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΕΚΑΣΚ, δίνοντας το παρών τα περισσότερα μέλη της), αφορά το πρόγραμμα για τη στελέχωση των αντιστοιχών ομάδων Παμπαίδων της προ εθνικής Ελλάδος.
Ο κ.Λημνιάτης με τον αθλητή του Ηράκλειο Ο.Α.Α Δ.Φραγκιαδάκη.
Στις δηλώσεις του οι ομοσπονδιακοί και ο περιφερειακός προπονητής, ανέφεραν:
Κώστας Μίσσας  :" Υπήρχε μαζική συμμετοχή από όλη την Κρήτη.Κάνουμε αυτήν την αξιολόγηση σε όλη την Ελλάδα.Υπάρχουν περίπου 900 παιδιά Πανελληνίως, που θα κριθούν για να στελεχώσουν την προ εθνική Παμπαίδων που θα αποτελείται περίπου από 25 άτομα.Αυτό όπως καταλαβαίνετε δημιουργεί μια πολύ μικρή αναλογία ανα περιοχή".
Γιώργος Λημνιάτης :"Το επίπεδο των αθλητών της Κρήτης είναι λίγο πολύ σε εμάς γνωστό.Δυστυχώς διαπιστώσαμε ότι πολλά παιδιά δεν έχουν ανέβει σε επιθυμητά επίπεδα.Η επιλογή της προ εθνικής Παμπαίδων, προϋποθέτει πολλά στοιχεία που διακρίναμε σε πολύ λίγα άτομα.Θα παρακολουθούμε την εξέλιξή τους.Φέτος η καλύτερη "φουρνιά" δείχνει να είναι από την Β.Ελλάδα και ιδιαίτερα από την Θεσσαλονίκη".
Αντώνης Πινακουλάκης : " Τα φετινά μηνύματα όσον αφορά το επίπεδο αλλά και την κλήση στην προ εθνική Παμπαίδων δεν είναι αισιόδοξα.Χρειάζεται πολύ δουλειά στα βασικά χαρακτηριστικά, τόσο σωματικά, όσο και ατομικά.Υπάρχουν κάποιοι που ξεχώρισαν και οι ομοσπονδιακοί θα επανέλθουν για την πρόοδό τους".
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το kritikobasket.gr, οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές Κώστας Μίσσας και Γιώργος Λημνιάτης, ξεχώρισαν τρεις αθλητές  οι οποίοι μπορεί να κληθούν και να παρακολουθούνται για την εξέλιξή τους. Δυο από την πόλη του Ηράκλειο που είναι της ίδιας ομάδας, κι ένας από τα Χανιά (όλοι 97άρηδες).Από εκεί και πέρα "κράτησαν στις σημειώσεις τους", μερικές περιπτώσεις ακόμα (εκ των οποίων 2 98άρηδες), αλλά όπως είπε και ο περιφερειακός προπονητής τα μηνύματα δεν είναι αισιόδοξα.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.