Χριστούγεννα στην Αθήνα για φιλικά οι παίδες του Ηράκλειο.

Σε μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια προχώρησαν οι άνθρωποι του Ηράκλειο Ο.Α.Α. στις υποδομές τους, αφού δεν λογάριασαν χρόνο και χρήμα, και  με απώτερο σκοπό την συνεχή βελτίωση της καθ όλα ταλαντούχου και εξελίξιμης ομάδας των παίδων, θα βρεθούν το διάστημα Χριστουγέννων-πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, για σειρά φιλικών...
Αξίζει να τονιστεί, ότι το ταξίδι για την Αθήνα και την επιστροφή προς το Ηράκλειο, είναι μια ευγενική προσφορά της superfast feries,  ενώ η διαμονή είναι χορηγία των Hotel Imperia Athens, χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες, των ανθρώπων της ομάδας μπάσκετ του Ηράκλειο.



Η ανακοίνωση του Ομίλου αναφέρει:


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και οι δύο ομάδες των Παίδων θα ανέβουν Αθήνα ή μόνο αυτή που πάει για το πρωτάθλημα?Δεν το διευκρινίζει η ανακοίνωση.Γιατί αν συμβαίνει το δεύτερο μιλάμε για δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Ανώνυμος είπε...

san to paidiko tou ergoteli perusi den tha ginoune pote!!

Ανώνυμος είπε...

Οχι βέβαια. θα ανέβουν μόνο οι εκλεκτοί. οι άλλοι μετράνε μέρες...

Ανώνυμος είπε...

anonime 2..gamw ton ergoteli sou.! oi enfdaniseis tou irakleio stin athina itan aksiozileftes..!! sinxaritiria sta paidia..