Ημιτελικοί Λυκείων Ηρακλείου με εντάσεις και διακοπές.



Πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα (κατά το... ήμισυ), οι ημιτελικοί αγώνες των Λυκέιων του Ν.Ηρακλείου, καθώς είχαμε διακοπή στον  δεύτερο (χρονικά) αγώνα μεταξύ  2ου ΓΛΗ και του Πειραματικού ΓΛΗ, καθώς διαπληκτίστηκαν μαθητές !!!! Αποτέλεσμα  2'50'' πριν τη λήξη , το παιχνίδι να διακοπεί...

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το 3ο ΓΛΗ κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος λυκείων στο μπάσκετ του νομού Ηρακλείου.Με μια αμιγώς μπασκετική 11άδα επικράτησε του 8ου ΓΛΗ με σκορ 64-39 στον ένα από τους δύο ημιτελικούς,που διεξήχθησαν σήμερα στο Λίντο....

Οι παίκτες του 3ου Λυκείου είναι οι εξής :Κοκολάκης,Μυλωνάς,Παπαδογιαννάκης,Παραδουλάκης,Σκάνδαλος  Χ,Χριστοδούλου(Εργοτέλης),Καλατζής,Ορφανάκης,Χατζηδάκης(Ηράκλειο),Παπαδάκης(Δειλινό),Κυπριτίδης(Ηρόδοτος).

Μπράβο και στους αθλητές του 8ου που πάλεψαν το παιχνίδι. .

Η ομάδα του 3ου φιλοδοξεί φέτος να επιτύχει ό,τι δεν κατάφερε πέρσι απέναντι στο ΓΛ Αρκαλοχωρίου,να καταλάβει την 1η θέση και να αποδείξει πως δίκαια έφτασε μέχρι τον τελικό.

Στον άλλο ημιτελικό αντίπαλοι ήταν οι ομάδες του 2ου ΓΛΗ και του Πειραματικού ΓΛΗ.Όμως,το ματς αυτό δεν ολοκληρώθηκε γιατί 2'50'' πριν τη λήξη και ενώ το Πειραματικό προηγούνταν με 49-39 ο αγώνας διακόπηκε.Είχε προηγηθεί διαπληκτισμός ανάμεσα σε δύο μαθητές των σχολείων και είσοδος στο γήπεδο αριθμού μαθητών που παρακολουθούσαν το παιχνίδι.Οι γυμναστές-διαιτητές ζήτησαν από το κοινό να εκκενώσουν το χώρο,όπως και έγινε.Αλλά ο γυμναστής του 2ου κατέθεσε ένσταση για εισβολή στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα ο αγώνας να μην ολοκληρωθεί.

Ο τελικός έχει οριστεί για την Παρασκευή 18/11,αλλά είναι πιθανόν να μετατεθεί για την επόμενη εβδομάδα,αφού εκδικαστεί η ένσταση από τους υπεύθυνους διεξαγωγής του πρωταθλήματος.
Πηγή : "ergobasket.gr".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.