ΟΦΗ | Που είναι ο κόσμος; Οεο...

Σε ένα ακόμα παιχνίδι της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ υπήρξε μικρή η στήριξη του κόσμου.Η νίκη  επί του Ερμή Λαγκαδά,  άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους παίκτες αλλά και την διοίκηση και τεχνική ηγεσία, αλλά σε ένα ακόμα παιχνίδι είχαμε...κοσμοσυρροή ! Όχι άπλα κόσμο, μιλάμε για λαοθάλασσα!...


Κι όμως.Η ειρωνική διάθεση που δείχνουμε επισημαίνει ακριβώς το πρόβλημα που έχει όχι μόνο ο ΟΦΗ αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες της πόλης μας που αγωνίζονται σε Εθνικές κατηγορίες .Δηλαδή ότι στο μπάσκετ αυτοί είμαστε αυτοί δίνουμε το παρών !!! Απλά μετακινούμαστε από κλειστό σε κλειστό.Και να φανταστείτε ότι δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚ, που "απορροφούν" κι αυτά τον δικό τους κόσμο !!!

Κρίμα και πάλι κρίμα.Εμείς από την μεριά μας ευχόμαστε, όλοι οι παράγοντες της πόλης, να δουν "πιο μακριά"  διαπιστώνοντας ότι τέσσερις ομάδες της πόλης μας σε Εθνικές κατηγορίες είναι πολλές, χρειάζονται τομές και αποφυγή προσωπικών συμφερόντων.Ιδιαίτερα τώρα με την κρίση.Αυτοί έχουν το μαχαίρι, αυτοί το καρπούζι.Ας καθίσουν όλοι μαζί να τα βρουν.Θα εκπλαγούν και οι ίδιοι από το αποτέλεσμα....

Στον ΟΦΗ τώρα συγκεκριμένα, η οποία είναι ομάδα Α2 κατηγορίας, με εξαιρετική ποιότητα υλικού, έδειξε για ακόμα μια φορά τις δυνατότητες της κάτι που ικανοποίησε απόλυτα και την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Σε  κάθε αγώνα να γίνεται και καλύτερος παρά τις σημαντικότατες απουσίες των Μπαλάφα και Καραδολάμη.
Κι όμως  είχε πάλι μικρή στήριξη από τον κόσμο.Οι ανακοινώσεις και το συνδεσμιακό εισιτήριο είχαν ζεστάνει τους παίκτες πριν από το προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας με το Παγκράτι, ωστόσο κόσμος δεν ήρθε κάτι που δικαιολόγησαν στην ομάδα καθώς υπήρχε και το παιχνίδι του ποδοσφαιρικού ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό.

Στο παιχνίδι όμως με τον Ερμή Λαγκαδά δεν υπήρχαν δικαιολογίες. “Το ποδόσφαιρο παίζει στις 17:15 και εμείς τελειώσαμε 40 λεπτά πριν, δεν γίνεται να μας βλέπουν και σήμερα οι ίδιοι και οι ίδιοι. Δεν παίζουμε για την πάρτι μας” ήταν τα λόγια που βγήκαν μετά το τέλος του αγώνα από παίκτη του ΟΦΗ…

Β.Βλάχος : "Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση".

 Ο τεχνικός του ΟΦΗ Βαγγέλης Βλάχος μετά τη λήξη του αγώνα δήλωσε :
«Ηταν ένα δύσκολο μάτς. Ο Ερμής προερχόταν  από δυο συνεχόμενες νίκες. Δεν ήταν εύκολη ομάδα. Το ματς κρίθηκε στην άμυνα. Κλείσαμε τον Ηλίάδη, ο οποίος  στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση και πήραμε το παιχνίδι. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση.  Είμαστε ομάδα και με την εμφάνιση μας , δεν φάνηκαν οι απουσίες. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Δεν έχουμε κάνει τίποτε ακόμη. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας.  Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη. Και μας περιμένει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι με Πιερικό».

Τέλος ο Κυριακού από τον Πιερικό Αρχέλαο .Ο Δ.Γαλάνης στην θέση του.

Με άλλη ψυχολογία θα βρει τον επόμενο αντίπαλο Πιερικό Αρχέλαο , ο ΟΦΗ.
Οι πέντε ήττες σε έξι αγωνιστικές οδήγησαν τον Δημήτρη Κυριακού στην παραίτηση του από τον Πιερικό Αρχέλαο από τη θέση του προπονητή. Ο σύλλογος της Κατερίνης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον κόουτς:

«Μετά τη γνωστοποίηση από τον κόουτς του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρη Κυριακού  ότι παραιτείται από τα καθήκοντά του ως προπονητή του Πιερικού Αρχελάου, το Δ.Σ. του συλλόγου με ανακοίνωσή του, τον ευχαριστεί θερμά για τη μέχρι τώρα συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα».


Καθήκοντα  νέου τεχνικού του συλλόγου ανέλαβε (ξανά) ο Δ.Γαλάνης.Η ανακοίνωση της ομάδας της Κατερίνης:
«Μετά την παραίτηση του Δημήτρη Κυριακού από την τεχνική ηγεσία του Πιερικού Αρχελάου, νέος προπονητής ανέλαβε ο Δημήτρης Γαλάνης.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.