ΕΚΑΣΚ | Οι νέες (μειωμένες) τιμές προς τους διαιτητές-κριτές.

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η συνάντηση των Συνδέσμων Διαιτητών και Κριτών Κρήτης με μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης αλλά και τους  εκπροσώπους των Σωματείων της Κρήτης (κυρίως από Ηράκλειο), με θέμα τις νέες τιμές των διαιτητών-κριτών στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚ....


Η συνάντηση παρά το... λεπτό του θέματος (οικονομικά), έγινε σε πολύ καλό κλίμα και όλες οι πλευρές έδειξαν καλή διάθεση με σκοπό να πραγματοποιηθούν τα πρωταθλήματα όσο το δυνατό καλύτερα, δίνοντας την καλύτερή απάντηση, απέναντι  στην κρίση και στις όποιες περικοπές από το κράτος.

Παρόντες στην συνάντηση (κατόπιν επιθυμίας και των διαιτητών), ήταν και η ΚΕΔ/ΕΚΑΣΚ (Α.Μαγκανάς - Γ.Κουρκουνάκης -Ν. Ευαγγελινός).
Αφού εξέφρασαν όλοι οι ενδιαφερόμενοι τις απόψεις-προτάσεις τους σε μια "μαραθώνια" (περίπου 3 1/2 ώρες!!!), πραγματικά συνάντηση, ξεδιαλύνοντας τις όποιες απορίες παρατηρήσεις, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ κ.Μιχάλης Δασκαλάκης, έδωσε στους διαιτητές-κριτές την πρόταση των σωματείων που είχαν διατυπώσει στην συνάντηση της Κυριακής.
Ο νέος πίνακας τιμών που δόθηκε στους διαιτητές είναι: 
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Διαιτητές-Κριτές  αγώνα
Κόστος διαιτητή
Κόστος κριτή
Ανδρών (Α)-Γυναικών (Γ)
2 Διατ- 3 κριτές
15€Α-12€Γ
8€Α-7€Γ
Εφήβων-Νεαν-Παίδων-Κορασίδων
2 διατητές- 2κριτές
9€
6€
Παμπαίδων -mini
1 διατητής-1 κριτής
8€
5€
**Οι μετακινήσεις (Βενζίνη) θα είναι  σε  0.16€/km για ένα άτομο σε αυτοκίνητο και 0.20€/km από δυο άτομα και πάνω.
 **Πέρυσι ήταν  0.13€/km ένα άτομο και  0.26€/km  δυο άτομα.
**Τέλος καταργήθηκαν οι ημεραργίες εντός νομού .
Ο παλαιός πίνακας τιμών ήταν:
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Διαιτητές-Κριτές  αγώνα
Κόστος διαιτητή
Κόστος κριτή
Ανδρών-Γυναικών
2 Διατ- 3 κριτές
20
12
Εφήβων-Νεαν-Παίδων-Κορασίδων
2 Διατ- 3 κριτές
12
8
Παμπαίδων -mini
2 διατητές- 2κριτές
12
8
**Εκεί που υπήρξαν ενστάσεις ήταν στον τρόπο πληρωμής των διαιτητών κριτών.Οι διαιτητές ζητούν μηνιαίο λογαριασμό σε τράπεζα, ενώ τα Σωματεία επι τόπου πριν τον αγώνα.΄
-Σε κάθε περίπτωση όπως κι αν έχει η διάθεση ήταν πολύ καλή, και οι διαιτητές-κριτές περιμένουν εγγράφως το νέο τιμολόγιο και μέχρι την Τετάρτη θα αποφασίσουν οριστικά.
-Παράλληλα ο κος Δασκαλάκης δεσμεύθηκε ότι οι τιμές που αφορούν μόνο αμοιβές διαιτητών-κριτών, θα παραμείνουν αυτές, είτε έρθει μεγαλύτερο είτε μικρότερο τιμολόγιο από την ΕΟΚ (γύρω στα μέσα Νοεμβρίου).

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.