ΟΦΗ | Δηλώνει "έτοιμος" στις Σέρρες.



Οι "ασπρόμαυροι" αφήνουν πίσω όποια αναστάτωση  προκλήθηκε για την ώρα διεξαγωγής του αγώνα ανάμεσα στις Σέρρες και πλέον ασχολούνται καθαρά και μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι...

Οι Κρητικοί στις Σέρρες δεν θα έχουν μαζί τους τον τραυματία Δημήτρη Καραδολάμη.
 O 24χρονος φόργουορντ συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις, συνεχίζοντας την συντηρητική αγωγή που του έχει χορηγηθεί και εκτός απροόπτου θα είναι έτοιμος για το μεθεπόμενο παιχνίδι με τον Ερμή Περάματος.

 Ο Βαγγέλης Βλάχος τονίζει στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ότι «είναι παιχνίδι σημαντικό και για μας και για τον αντίπαλο. Ίσως για τις Σέρρες ακόμη περισσότερο, γιατί παίζουν στην έδρα τους.
Συμφωνώ με τον συνάδελφο κ. Καμαράκη, ο οποίος λέει ότι το παιχνίδι είναι κομβικό. Σίγουρα είναι πιο σημαντικό όπως είπα και πριν για τον αντίπαλο που παίζει στο γήπεδο του».
Για τον ΟΦΗ επισημαίνει ότι  «εμείς πάμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Είναι ένα εκτός έδρας ματς, γνωρίζουμε τις δυσκολίες και θα πάμε να παίξουμε αυτό που μπορούμε. Έχουμε εικόνα από τον αντίπαλο τον οποίο αντιμετωπίσαμε  στο Κύπελλο και γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε για να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού».

Έτοιμοι όμως για το παιχνίδι δηλώνουν και οι Ικαροι Σερρών.

Σε δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της ομάδας (ikaroibc.gr) o  Βαγγέλης Μαργαρίτης χαρακτήρισε με τη σειρά του “ντέρμπι”  το ματς με τους κρητικούς: «Το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι ένα ντέρμπι. Ο ΟΦΗ έχει ενισχυθεί πολύ φέτος και είναι από τα φαβορί για άνοδο. Εμείς δουλεύουμε πολύ για το παιχνίδι αυτό και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Περιμένουμε τον κόσμο να αποτελέσει τον έκτο παίκτη μας ,να μας στηρίξει ώστε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες αυτού του αγώνα».

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.