Τα νεα των ομάδων στων Ανδρών ΕΚΑΣΚ.

Περιμένοντας με αγωνία την έναρξη του πρωταθλήματος Ανδρών ΕΚΑΣΚ, οι ομάδες του νησιού μας συνεχίζουν απτόητοι την προετοιμασία τους....

Ο ΑΟ Ιεράπετρα  :
Συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις στο «Μάρκος Φωνιαδάκης» η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του ΑΟ Ιεράπετρα, με τον Μαρίνο Γαϊτανάκη να έχει αρκετούς παίκτες στη διάθεση του. Για τους παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ των «κυανέρυθρων» εκτός από αυτούς που παρέμειναν από την περσινή ομάδα, αλλά και κάποιους που επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση, ο κ. Γαϊτανάκης κάνει κάποιες δοκιμές στους παίκτες που αγωνίστηκαν πέρυσι στον Λιβυκό Μακρύ Γιαλού.Τελευταίο απόκτημα είναι ο Απόστολος Λινάρδος από την Ελευσίνα που θα σπουδάσει στο Λασίθι.

Συνεχίζονται οι προπονήσεις στο μπάσκετ του Σητειακού.

Με δεκαοκτώ παίκτες συνολικά στη διάθεση του Δημήτρη Κουπατσιάρη μπήκε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ο Σητειακός ΑΟ.
Οι προπονήσεις γίνονται κάθε μέρα Δευτέρα έως Σάββατο στο κλειστό της Σητείας και ρεπό την Τετάρτη, με λίγες απουσίες κάθε φορά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρέξιμο και τακτική.
Παράλληλα έτοιμο προς ρήση είναι το ανοικτό γήπεδο στις "Εργατικές Κατοικίες",  δίπλα στα γήπεδα τένις, που θα φιλοξενήσει παιδιά των Ακαδημιών.Έγινε η τοποθέτηση του τάπητα , των μπασκετών ενώ  οι υπεύθυνοι προχώρησαν στις σχετικές διαγραμμίσεις.

Κύδων | Με νέο πρόσωπο ο Κύδωνας.
Σαν να ετοιμάζεται για να αγωνιστεί αύριο κι ολας στο Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ συνεχίζει την προετοιμασία ο Θ.Λεκάκος και οι παίκτες του....
Ο Μάρκος Στεφανουδάκης (βοηθός του Θ.Λεκάκου), γυμνάζει εντατικά τους παίκτες, δίνοντας έμφαση στην τακτική.
Η ομάδα αποτελείται στο σύνολό της  από νεαρούς ταλαντούχους παίκτες, με πιο έμπειρο τον Μιχάλη Λιονάκη. Οι "μπλε" μετά την  μεταγραφή του Χριστόδουλου Καμπάνταη που έπαιζε στο Φίλιππο Βέροιας και είναι φοιτητής στα Χανιά, προχώρησαν ακόμα σε τέσσερις προσθήκες.
Πρόκειται για τους :
  • Θεργιάνης Κωστας    (1993)
  • Κατσαμάνης Μιχάλης  (1991)
  • Λεβάκης Μιχάλης     (1987) επέστρεψε στα Χανιά
  • Πιρπινάκης Νίκος    (1987) επέστρεψε στα Χανιά
Χάνδακας | Φιλικό με Αναγέννηση .
Σήμερα το απόγευμα στις Πατέλλες στις 19:30, έχουν Χάνδακας και Φιλαθλητικός.Απόντες από το συγκρότημα του Δ.Κασαπίδη οι  Μήτσης,Σκουλατάκης, Βεργετάκης και ο Σηφάκης.

Ακαδημία Ρεθύμνου: Φιλικό με Ηρόδοτο.
Αποκαλυπτήρια της Ακαδημίας έχουμε σήμερα στην Αλικαρνασσό που θα αντιμετωπίσει στο πρώτο (και πιο δυνατό) τεστ την ομάδα του Γ.Κόκκινου. Το παιχνίδι ορίστηκε στις 18:00
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

απο το κακο στο χειροτερο χροοοοονια τωρα....