Συνάντηση Διαιτητών,Κριτών με ΕΚΑΣΚ, σωματεία.


Με...την διαδικασία του κατεπείγοντος, η ΕΚΑΣΚ σήμερα (19:00),έχει συνάντηση με τους Διαιτητές και γραμματεία, ώστε να διαμορφωθεί μια αρχική τιμολογιακή πολιτική.Το παρόν θα δώσουν και πολλά σωματεία από το Ηράκλειο....

Στις 19:00, σήμερα στα γραφεία της ΕΚΑΣΚ, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των διαιτητών και των κριτών, με τα μέλη της ΕΚΑΣΚ, αλλά και εκπροσώπους σωματείων, με σκοπό τις αμοιβές των διαιτητών στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚ.
 Βέβαια σε αυτό το σημείο αξίζει να τονιστεί ότι η ΕΚΑΣΚ περιμένει την κοινή οικονομική πολιτική όλων των Ενώσεων, προς τους διαιτητές- κριτές, αλλά επειδή αυτή αναμένεται μετά το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, σωματεία, Ένωση και διαιτητές-κριτές, θέλουν να έχουν μια εκτίμηση  (έστω και αρχική) στα χέρια τους, ώστε να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚ.
 Όταν φτάσει το έγγραφο της Ομοσπονδίας  στον πρώτο όροφο του κλειστού στο Λίντο, τότε θα "συμμορφωθούν" οι τιμές, με την όποια διαφορά (πάνω η κάτω, αν υπάρχει) να  καλυφθεί.
 Πάντως με βάση την προηγούμενη συνάντηση μελών ΕΚΑΣΚ με διαιτητές-γραμματεία, υπάρχει κλίμα συναίνεσης απ όλες τις πλευρές, θέλοντας έτσι να βοηθήσουν το μπάσκετ της Κρήτης.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.