ΣΥΔΚΑΚ | Εμπιστοσύνη στους Κρητικούς από ΚΕΔ, ΟΔΚΕ.


Ευχαριστήριο του ΣΥΔΚΑΚ προς τους Γιάννη Μαρνελάκη και Γιώργο  Βαλούρδο , εξέδωσε ο Σύνδεσμος, τονίζοντας παράλληλα πως…..

            Νέα μεγάλη επιτυχία κατέγραψε στο ενεργητικό του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, καθώς είδε και φέτος να προάγονται άλλοι δυο αξιολογημένοι διαιτητές του σε υψηλότερες κατηγορίες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στις 18/10/11 στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος, ο κος Γιάννης Μαρνελάκης προήχθη απ’ τη Β’ στην Α’ εθνική κατηγορία κι ο κος Γιώργος Βαλούρδος απ’ τη Γ’ στη Β’ εθνική.
     
   Με τις αξιολογήσεις αυτές αποδεικνύεται γι’ άλλη μια φορά η μεγάλη εμπιστοσύνη που δείχνει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και η Ομοσπονδία Διαιτητών στους διαιτητές της Κρήτης, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στο Σύνδεσμο μας. Η ύπαρξη άλλωστε επτά διαιτητών στην Α’ εθνική κατηγορία είναι ένα επίτευγμα που διατηρεί το ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. στην πρώτη πεντάδα των συνδέσμων διαιτητών σε όλη την Ελλάδα.
            Το Δ.Σ. εύχεται τόσο στους ίδιους, όσο και στα υπόλοιπα μέλη του Συνδέσμου καλή επιτυχία, με σωστές διαιτησίες σε όλα τα φετινά πρωταθλήματα.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.