Β.Ξημέρης | Να αναλάβει η ΕΟΚ, αλλιώς...


Απογοητευμένος και εκνευρισμένος, ήταν μετά το τέλος του αγώνα με το Πέραμα, ο πρόεδρος του ΟΦΗ, κ. Βασίλης Ξημέρης. Σε δηλώσεις του στο basketblog, ο ισχυρός άνδρας των Κρητικών αναφέρθηκε στα παράπονα για την αντιμετώπιση από την διαιτησία, ενώ υπογράμμισε πως σκέφτεται....


 Β.Ξημέρης : Θα αποχωρήσω από τον χώρο του μπάσκετ αν...
Αμναλυτικά οι δηλώσεις του:
"Είδαμε σε ακόμη ένα παιχνίδι το ίδιο έργο… Όπως στον αγώνα με τις Σέρρες, χάσαμε το ματς με φάουλ στα τελευταία δευτερόλεπτα και τεχνική ποινή που δόθηκε στον πάγκο μας, το ίδιο έγινε και με το Πέραμα. 

Εμείς σαν ΟΦΗ, θα διαμαρτυρηθούμε και επίσημα στην ΚΕΔ, αλλά και στην Ομοσπονδία, για την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα μας φέτος από την διαιτησία. Πρέπει να μας απαντήσουν οι κύριοι υπεύθυνοι, εάν θέλουν το μπάσκετ στην περιφέρεια και αν θέλουν γεμάτα γήπεδα", δήλωσε ο κ. Ξημέρης και συνέχισε: 

"Οι διαιτητές στον αγώνα με το Πέραμα, προκάλεσαν κατά τον χείριστο τρόπο την κερκίδα. Από τη στιγμή που το γράφουν και οι ίδιοι στο φύλλο αγώνα, ότι ο Μιλίσεβιτς προκάλεσε την εξέδρα και αναφέρουν όλα όσα έκανε ο Μίχαλος πάνω στο παρκέ, δεν έπρεπε να εξαντλήσουν όλη τους την αυστηρότητα στους φιλάθλους μας και να ζητήσουν την εκκένωση του γηπέδου, θέτοντας θέμα μεγαλύτερων επεισοδίων. 

Ευτυχώς οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, υπάκουσαν στην εντολή για εκκένωση… Περιμένουμε από τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας να δουν το dvd του αγώνα και να βγάλουν τα συμπεράσματα τους. 

Δυστυχώς, με όλα όσα γίνονται θα με αναγκάσουν να αποχωρήσω εντελώς από τον αθλητισμό και από τον χώρο του μπάσκετ". 

Ο πρόεδρος των "μελανόλευκων" αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του ομολόγου του στο Πέραμα, κ. Γιάννη Κάρδαρη: "Παρακαλώ τον κ. Κάρδαρη, να ενημερωθεί πρώτα από τους ανθρώπους της ομάδας του, για το τι έγινε και μετά να κάνει δηλώσεις. Μαθήματα συμπεριφοράς να κάνει πρώτα από όλους στους παίκτες του, που προκάλεσαν τους φιλάθλους και ανάγκασαν τους διαιτητές να ζητήσουν την εκκένωση… 

Ας ρωτήσει και τον έφορο του Περάματος, αλλά και τον Κορωνίδη, οι οποίοι μου έδωσαν συγχαρητήρια για τη στάση μου και τη μεσολάβησή μου να εξομαλυνθεί η κατάσταση. Επικαλούμαι τη μαρτυρία τους για τη συμπεριφορά μου… 

Κανονικά οι Μίχαλος και Μιλίσεβιτς, με αυτά που έκαναν, έπρεπε να βρεθούν στο κρατητήριο, όμως προτίμησα να μην κάνω μήνυση, όπως είχα δικαίωμα… 

Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, θα λάβω κι εγώ τα μέτρα μου. Είμαι πολύ απογοητευμένος και επαναλαμβάνω ότι αν δεν αναλάβει δράση η ΕΟΚ, θα αποχωρήσω".
Πηγή: basketblog.gr
Κινδυνεύει με «καμπάνα» ο Μίχαλος βάσει του φύλλου αγώνα.
Το φύλλο αγώνα της επεισοδιακής αναμέτρησης του ΟΦΗ με το Πέραμα, στο ΒΑΚ, «καίει» το Νίκο Μίχαλο.

Ο έμπειρος γκαρντ κινδυνεύει με βαριά τιμωρία, καθώς αποβλήθηκε μετά το επεισόδιο που είχε με τον προπονητή των Κρητικών,Βαγγέλη Βλάχο, και φυσικά του κρατήθηκε το δελτίο. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για το Σέρβο συμπαίκτη του, Μάρκο Μιλίσεβιτς, ο οποίος επίσης αποβλήθηκε.

Ωστόσο, στο φύλλο αγώνα έχει γραφτεί για το Μίχαλο πως εξύβρισε τη μητέρα του Βαγγέλη Βλάχου, με τον ίδιο πάντως να αναφέρει μετά το φινάλε της αναμέτρησης πως δεν είπε τίποτα προσβλητικό στον προπονητή του ΟΦΗ, ενώ φανερά εκνευρισμένος απειλούσε με μηνύσεις προς παντός υπευθύνου.

Πηγή: www.onsports.gr


Βλάχος: «Τον ήθελα στην ομάδα μου», Καλαμπάκος: «Ο Μίχαλος θα έχει να κάνει με εμάς»
Στο επεισοδιακό παιχνίδι που διεξήχθη στο ΒΑΚ, το συγκρότημα το Βαγγέλη Βλάχου ηττήθηκε από το Πέραμα και ο τεχνικός των κρητικών τόνισε πως η ομάδα του ήταν απροετοίμαστη στο να αντιμετωπίσει τις απουσίες των τριών ψηλών, ενώ δεν μπορούσε να μην γίνει αναφορά και στο περιστατικό με τον Νίκο Μίχαλο.

«Είχαμε καλές σχέσεις και μάλιστα τον ήθελα στην ομάδα μου. Με προκάλεσε και από την αρχή μου μιλούσε. Μου είπε μια κουβέντα που την λέει κάποιος που είναι κακό παιδί. Τέλος πάντων, με τον Μίχαλο ας ασχοληθούν στο Πέραμα», δήλωσε αρχικά ενώ στη συνέχεια μίλησε  για την εξέλιξη του αγώνα:

«Η εμφάνιση είναι απόρροια των προβλημάτων που έχουμε τις τελευταίες ημέρες. Ημασταν απροετοίμαστοι για το πως θα αντιμετωπίσουμε την απουσία των τριών ψηλών της ομάδας μας. Το κυριότερο είναι ότι δεν έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε προπόνηση.

Στην άμυνα ήμασταν νωθροί, κάποια στιγμή ξυπνήσαμε και εκεί έγινε το συμβάν. Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι. Σίγουρα, είναι η αρχή του πρωταθλήματος όμως δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα. Είναι μια κακιά ήττα όμως το πιστεύουμε και γνωρίζουμε ότι είμαστε καλή ομάδα».

Καλαμπάκος: «Ο Μίχαλος θα έχει να κάνει με εμάς»

Από την πλευρά του ο Ντίνος Καλαμπάκος ζήτησε συγνώμη για την συμπεριφορά του Νίκου Μιχάλου,  ενώ χαρακτήρισε παρωδία το 4ο δεκάλεπτο του παιχνιδιού.

«Γνωρίζω αρκετά χρόνια τον Βαγγέλη (σημ. Βλάχο) και πιστεύω ότι αυτό που μου είπε για τον Μίχαλο είναι αλήθεια. Ο Μίχαλος θα έχει να κάνει με εμάς. Θέλω να ζητήσω δημόσια συγνώμη και είναι ανεπίτρεπτο να μιλάει έτσι ο οποιοσδήποτε. Το μπάσκετ πρέπει να είναι μια διασκέδαση για όλους μας και με αυτά που γίνονται δεν διασκεδάζει κανένας», δήλωσε ο τεχνικός του Περάματος χαρακτηρίζοντας το τελευταίο δεκάλεπτο “παρωδία”:

«Χάλασε ένα παιχνίδι για λόγους που δεν έπρεπε να παρουσιαστούν. Χαλάσαμε την εικόνα μας σαν ομάδα και τις σχέσεις μας με τον ΟΦΗ γιατί τα τελευταία χρόνια έχουμε περάσει μαζί. Τα τρία πρώτα δεκάλεπτα ήταν πολύ καλά και παίχτηκε πολύ όμορφο μπάσκετ. Δυστυχώς, το 4ο δεκάλεπτο ήταν μια παρωδία και όποιος “πετούσε” την μπάλα θα κέρδιζε».

Πηγή: www.gentikoule.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

προεδρε χασατε το ματσ γιατι πηγατε να το παρετε με τον τσαμπουκα-αναθεωρηστε την φιλοσοφια σασ γιατι το αθλημα θα σασ αποβαλλει εκεινο πρωτο