Αλλαγή ώρας και μέρας του παιχνιδιού Ίκαροι Σερρών-ΟΦΗ.

Το μεσημέρι της Κυριακής θα διεξαχθεί τελικά το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ Ίκαροι Σερρών – ΟΦ Ηρακλείου, όμως οι Κρητικοί δεν έδειξαν ικανοποιημένοι...

Κι αυτό γιατί η αλλαγή ώρας αλλά και ημέρας (που ζητήθηκε καθαρά για συγκοινωνιακούς λόγους) οι φιλοξενούμενοι  θα προτιμούσαν το ματς να ξεκινήσει το απόγευμα (17:00) η το μεσημέρι (14:00), ώστε να έχουν χρόνο να προσαρμοστούν στις εκεί συνθήκες.Τώρα πρέπει η ομάδα θα πρέπει να ετοιμαστούν από νωρίς το πρωί για το δύσκολο παιχνίδι με τους Ίκαρους, αφού θα φτάσουν το Σάββατο αργά το βράδυ στην Μακεδονική πόλη.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

«Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών – ΟΦ Ηρακλείου για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, αντί 8/10/2011 και ώρας 17.00 θα διεξαχθεί 9/10/2011 και ώρα 12.00 στο ίδιο γήπεδο».


Τα βραβεία της 1ης αγωνιστικής.(Πηγή: superbasket.gr)
ΟΦΗ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 78-62 .
Οι κινήσεις των δύο ομάδων το καλοκαίρι στη μεταγραφική περίοδο προμήνυαν ντέρμπι. Μάλιστα, αμφότερες δούλεψαν αρκετά καλά στην προετοιμασία και με πλήρες ρόστερ. Ο ΟΦΗ προέρχεται από τη Β’ Εθνική αλλά έχει αρκετά δυνατό ρόστερ με παίκτες από την Α1. Και το έδειξε με μια άνετη επικράτηση, ιδίως στο δεύτερο μέρος. Στο «καυτό» ΒΑΚ οι Κρητικοί δύσκολα θα έχουν απώλειες ενώ η Ελευσίνα προβλημάτισε με την απόδοσή της. Πάντως το ρόστερ είναι καλό και ο Σκαραφίγκας θα τη βρει την άκρη.
Με τη γλώσσα των αριθμών
+
Η σταθερή αξία που λέγεται Ντάριλ Λιούις (19π, 5ρ, 8/14σ)
Η καλή παρουσία του Δημήτρη Κατιάκου (12π με 4/6 σουτ) σε 16’
Η θετική εμφάνιση των «πλάγιων», Μπάρδα-Σιζόπουλου που εκτέλεσαν την περιφέρεια της Ελευσίνας
Η οργανωτική ικανότητα του Σάκη Παναγάκη (10π-7ας-2λ)
Οι 18 ασίστ των Κρητικών
Οι 7/8 αιφνιδιασμοί του ΟΦΗ
-
Η κακή εικόνα της Ελευσίνας στο δεύτερο μέρος κυρίως στο αμυντικό κομμάτι
Η αστοχία του μετρ του είδους Γιάννη Κυριακόπουλου από τα 6,75 (0/5)
Η κακή βραδιά του καλού σκόρερ Σπύρου Μαγκουνή που έμεινε στους 5 πόντους σε 33’
Τα 17 λάθη της Ελευσίνας

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.