ΟΦΗ |...Βάζει απόψε τα καλά του.

Πρεμιέρα στην Α2Ανδρών σήμερα με τον ΟΦΗ να υποδέχεται στο ντέρμπι της αγωνιστικής τον Πανελευσινιακό. Διαβάστε τι γράφουν τα site  για το παιχνίδι αυτό....
Διαβάστε πως αναλύουν το ντέρμπι της πρεμιέρας στο ΒΑΚ, μεταξύ ΟΦΗ-Πανελευσινιακός τα site superbasket.gr,basketnet.gr,infobasket.gr,basketblog.gr,southbasket.gr..
Εμείς από την μεριά μας να τονίσουμε ότι η πολύ μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης της ομάδας του ΟΦΗ (για μια ανταγωνιστική ομάδα με -γιατί όχι- πρωταγωνιστικούς στόχους που θα δώσει ώθηση στο Κρητικό μπάσκετ),σε καιρούς εξαιρετικά δύσκολους, πρέπει να βρει ανταπόκριση από ΟΛΟ τον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας.Σήμερα στις 16:00 στο ΒΑΚ δεν πρέπει να πέφτει "καρφίτσα"...

Η ανάλυση των 16 μονομάχων...superbasket.gr

ΟΦΗ
Προπονητής: Βαγγέλης Βλάχος
Ηρθαν: Κερασοβίτης, Σιζόπουλος, Κατιάκος, Τουντζιαράκης, Λιούις, Ορφανός
Εφυγαν: Τσακιρίδης, Ματενίδης, Ψάλτου, Ξενάκης. Μούρτος, Σουφλιάς
Ο ΟΦΗ αποτελεί ασανσέρ μεταξύ Α2 και Β’ Εθνικής τα τελευταία χρόνια αλλά πρόθεση των διοικούντων είναι αυτό να σταματήσει. Για τον λόγο αυτό έφτιαξαν ένα δυνατό ρόστερ το οποίο μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και την άνοδο. Γιατί όχι; Κόσμο έχει, φανέλα έχει, καλό προπονητή και ρόστερ διαθέτει. Κράτησε ένα μεγάλο κομμάτι της περσινής ομάδας (Παναγάκης, Μπάρδας, Μπαλάφας, Καραδολάμης, Τσερκιτζόγλου) και απέκτησε παίκτες που είναι έτοιμοι να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α2 (Λιούις, Τουντζιαράκης, Κερασοβίτης, Κατιάκος, Ορφανός). 
Συν: Πολύ δυνατό ρόστερ με ποιότητα και εμπειρία. Πολλές λύσεις σε αρκετές θέσεις, ειδικά στην περιφέρεια είναι γεμάτοι. Ομάδα με δυναμική και κόσμο που μετατρέπει το ΒΑΚ σε «καμίνι». Έχει φιλοδοξία και όραμα για Α1. 
Πλην: πρέπει να δείξει συνέπεια και εκτός έδρας. Λείπει το κλασικό πεντάρι.

Η ακτινογραφία των 16...basketnet.gr
 Σε θέση εκκίνησης λοιπόν οι ομάδες της Α2 αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δεν ξεκινούν όλες από την ίδια αφετηρία.
Ποιοτικά το πρωτάθλημα αναμένεται να κινηθεί στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, ου μην και σε χειρότερα. Οι "σταρ" της κατηγορίας έχουν παραμείνει οι ίδιοι και το ζητούμενο πλέον είναι το κίνητρο. Υπάρχουν ομάδες που από το χτίσιμό τους κιόλας έκαναν σαφείς τις προθέσεις τους. Έτσι ομάδες όπως ο ΟΦΗ, η Νέα Κηφισιά, οι Ίκαροι, ο Πανελευσινιακός, η ΑΕΚ ή ακόμα και το Λαύριο με το Παγκράτι τον Απόλλωνα και τη Λευκάδα είναι ξεκάθαρο πως θα "φαγωθούν" για τις θέσεις πάνω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι υπόλοιπες θα παίξουν για τις άλλες και πολύ περισσότερο για την αποφυγή των πέντε τελευταίων που φέτος θα οδηγήσουν στη Β' Εθνική, μιας και το επόμενο πρωτάθλημα θα γίνει με 14 ομάδες.

Το Infobasket παίζει… Α2 (1η αγ/κή)...infobasket.gr
Όπως θα δείτε και στον σχετικό πίνακα, υπάρχουν ουκ ολίγες παρεκκλίσεις για την πρεμιέρα, αλλά και η κοινή άποψη ότι ο ΟΦΗ θα επικρατήσει στο μεγάλο ματς της πρώτης αγωνιστικής, κόντρα στον Πανελευσινιακό!

Ώρα για δράση…basketblog.gr

ΟΦΗ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Οι ενισχυμένοι και φιλόδοξοι Κρητικοί, έχουν δύσκολη πρεμιέρα, κόντρα σε μια ομάδα που πέρσι εντυπωσίασε με τη σταθερότητα της, ενώ και φέτος θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό στους έμπειρους παίκτες της.  Η δύναμη της έδρας πάντως, δίνει κάποιες παραπάνω πιθανότητες στον ΟΦΗ, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί πλήρη

Ο Τάσος Καλλιανιώτης αναλύει την 1η αγωνιστική της Α2...southbasket.gr
Ο 28χρόνος γκαρντ/ φόργουορντ του Πανερυθραϊκού μίλησε για την πρεμιέρα και τους στόχους της ομάδας του στο southbasket.gr
ΟΦ Ηρακλείου – Πανελευσινιακός (Βαρδινογιάννειο 16.00 Μαλανδρής-Πουρσανίδης Γ-Σιμητόπουλος)

«Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Δυο ομάδες που θα διεκδικήσουν μέχρι τέλος την άνοδο στην Α1. Κάθε προβλέψει είναι παρακινδυνευμένη, αλλά όποιος βρεθεί στο κλειστό του Ηρακλείου θα απολαύσει παιχνίδι» 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.