Ρέθυμνο Aegean | Και με τη "βούλα" Κρίστμας.


Ο Ντιόντε Κρίστμας θα είναι ο αντικαταστάτης του Κέισι Μίτσελ στο ρόστερ του ΑΓΟΡ. Οι Ρεθυμνιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αμερικάνου γκαρντ που πέρυσι είχε αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ......

 "Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Dionte Christmas (25 ετών, 1.96μ., shooting guard) για ένα χρόνο".
Dionte Christmas (Ντιόντε Κρίστμας)

Ύψος: 1,96 μ.
Βάρος: 93 κ.
Ημερομηνία Γέννησης: 15/9/1986
Πόλη Γέννησης: Philadelphia
Θέση: Shooting Guard
High School: Samuel Fels High School
Κολέγιο: Temple
ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ
Πλήρες επιθετικό οπλοστάσιο
Γρήγορη εκτέλεση
Μακριά χέρια
ΑΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ
Επιλογή των σουτ
Λάθη



O ΠΣΑΚ για τις τελευταίες εξελίξεις.

Σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ, ο ΠΣΑΚ με ανακοίνωσή του ανέφερε τα εξής:

«Τη χώρα μας διέπει μία από τις ισχυρότερες κρίσεις των τελευταίων δεκαετιών. Ήταν και είναι αναπόφευκτο λοιπόν, οι εξελίξεις να επηρεάσουν τον χώρο του αθλητισμού και δη του μπάσκετ που ταλανίζεται εδώ και χρόνια από σοβαρά προβλήματα. Η πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 αναβλήθηκε και η χθεσινή απόφαση για την έναρξή του είναι γεμάτη ερωτηματικά. Την ίδια ώρα στην Α2 τα πάντα μοιάζουν να είναι στον αέρα. Επίσης τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται ένα όργιο φημών περί προσπάθειας αλλαγής της υπόστασης του Ελληνικού μπάσκετ.

Εμείς κατανοούμε τη σοβαρότητα της κατάστασης, απλά αναμένουμε από τους αρμόδιους φορείς να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι και ως πρωταγωνιστές του μπάσκετ να επιχειρήσουμε μαζί τους να βρούμε υλοποιήσιμες και εφικτές προτάσεις, οι οποίες θα μπορέσουν να γίνουν λύσεις».

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.