Ρέθυμνο Aegean | Πρωταθλητής των φιλικών. Νίκησε και τον Πανιώνιο 80-76.


Δυο στα δυο για το Ρέθυμνο Aegean  που νίκησε και τον Πανιώνιο στο τουρνουά «Π. Οικονομάκης», για την 2η μέρα....

Το συγκρότημα του Σ.Κουφού αναδείχθηκε πρωταθλητής Κρήτης στα φιλικά εντός νησιού, αφού παρέμεινε αήττητο σε όσους αγώνες έδωσε (δυο νίκες με ΟΦΗ, και δυο στο τουρνουά), ενώ έχασε στο φιλικό με το Περιστέρι 95-100 στην Αθήνα και στις επίσημες υποχρεώσεις είχε μια  νίκη στο κύπελλο με τον Δούκα (79-47) και μια ήττα από τον Ηλυσιακό με 78-76, στις επίσημες υποχρεώσεις του.
Αναμφισβήτητα τα συμπεράσματα που θα αποκομίσουν ο Σ.Κουφός και οι συνεργάτες του είναι θετικά.
Στο παιχνίδι οι Ρεθυμνιώτες  αιφνιδιάστηκαν, καθώς  oι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα προηγούμενοι με 13-21 στο 7'.Το σύνολο του Σ.Κουφού αντέδρασε και με  ηγέτη τον Μίτσελ ισοφάρισαν σε 25-25 και έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 43-37. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι "κυανέρυθροι" έκανα την αντεπίθεση τους κει με τον Κις ηγέτη,  πέρασαν μπροστά με 53-56, όμως η συνέχεια ανήκει στο Ρέθυμνο που επέβαλλε πλήρως τον ρυθμό του φτάνοντας στην επικράτηση.
Κορυφαίοι των νικητών οι Μίτσελ, Πέτγουει και Δορκοφίκης. Από τον Πανιώνιο ξεχώρισαν οι Κις και Γιάνκοβιτς, Μιούλενς .
Απο τους νικητές δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Τσόχλας και Κούμουλος, όπως για τον ίδιο λόγο απο τον  Πανιώνιο οι Καββαδάς, Παραγυιός.
Διαιτητές : Επιτροπάκης - Μπορμπαντωνάκης - Μαλαμάς.
Δεκάλεπτα : 16-21, 43-37, 53-56, 80-76
Ρέθυμνο Aegean (Σ. Κουφός): Ράιτ 7, Τζόνσον 7 (1), Κατσαρές 4, Μίτσελ 23 (3), Δέδας 6 (2), Καλλινικίδης 4, Δορκοφίκης 16 (2), Παπανικολάου, Λάτοβιτς, Πέτγουει 13.
Πανιώνιος (Γ. Μπαρτζώκας): Κις 21 (3), Ξανθόπουλος, Μπατής 2, Ντίμπλερ 12 (1), Ιωάννου, Γιάνκοβιτς 17 (1), Αθανασούλας, Νάτζφει, Μιούλενς 19, Σαρικόπουλος 5.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.