Ρέθυμνο Aegean | Δύο μήνες και 3.000 ευρώ για Μίτσελ. Κρίστμας o αντι...Μίτσελ;

Με δίμηνο αποκλεισμό και χρηματικό πρόστιμο 3.000 τιμωρήθηκε ο παίκτης του ΑΓΟΡ Κέισι Μίτσελ που είχε βρεθεί θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών. Οι Κρητικοί θα αποφασίσουν για το αν θα αντικαταστήσουν ή όχι τον Αμερικάνο σκόρερ, σε συνενόηση του Στέργιου Κουφού με τη   διοίκηση.Πιθανότερος αντικαταστάτης ο Ντιόντε Κρίστμας...


Αναλυτικά, η ανακοίνωση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

“Στον Mitchel Brian Casey, καλαθοσφαιριστή της Α.Γ.Ο. ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΑΕ, επιβάλλονται οι ακόλουθες ποινές,για χρήση της απαγορευμένης διεγερτικής ουσίας 11-Νορ-9-καρβοξυ-Δ9-τετραυδροκανναβινόλη, μεταβολίτης του ναρκωτικού κάνναβις, παράβαση των άρθρων 128 Α, 128 Β, 128 Γ, 128 Δ, 128 Ε, 128Ζ παρ. 1, 3, 4, 5 και 128Η παρ. 2.1 στοιχ. β, δ, ε, στ, ζ και παρ. 3 περ. Β΄ του νόμου 2725/1999, τα οποία προστέθηκαν με το άρθρο 59 του νόμου 3057/2002:

α. Προσωρινή απαγόρευση συμμετοχής σε κάθε είδους αθλητικές συναντήσεις και διοργανώσεις όλων των αθλημάτων για (2) δύο μήνες, από την ημερομηνία λήψης του δείγματος (13-9-2011).

β. Στέρηση κάθε είδους παροχών και ευεργετημάτων της Πολιτείας και των αθλητικών Ομοσπονδιών και των τυχόν φορολογικών απαλλαγών, καθώς επίσης και διακοπή τυχόν υποτροφίας που έχει χορηγηθεί.

γ. Επιστροφή κάθε οικονομικής παροχής που τυχόν του δόθηκε από την ημέρα τέλεσης της παράβασης.

δ. Χρηματικό πρόστιμο τριών χιλιάδων (3.000,00) ΕΥΡΩ.

ε. Έκπτωση και αποκλεισμός από συμμετοχή σε διοίκηση, όργανο ή επιτροπή οποιουδήποτε αθλητικού φορέα ή σωματείου αθλητών για δύο (2) χρόνια".


Προχωρημένες επαφές με  Ντιόντε Κρίστμας.
     Πληροφορίες θέλουν το Ρέθυμνο Aegean να έχει ήδη καταλήξει στον αντικαταστάτη του και μέχρι αργά χθες το βράδυ γινόταν προσπάθειες να βρεθεί η χρυσή τομή με τον Ντιόντε Κρίστμας και να βρεθεί άμεσα στο Ρέθυμνο, να ενταχθεί στην ομάδα. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές, με τον Στέργιο Κουφό να έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του Κρίστμας, ο οποίος δεν είναι άγνωστος στους Ελληνικούς φιλάθλους αφού πέρυσι φόρεσε για 13 παιχνίδια την φανέλα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Α1. Με τον δικέφαλο του Βορρά ο Κρίστμας είχε 9,8 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ κατά μέσο όρο σε 13 εμφανίσεις στην Α1.
Ο Κρίστμας (25,1.96) γεννήθηκε στη Philadelphia των ΗΠΑ και ξεκίνησε το μπάσκετ από το γυμνάσιο Samuel Fels High School. Την περυσινή χρονιά, ο Κρίστμας ξεκίνησε στην Τουρκία με την Μερσίν, (είχε μέσο όρο 12,6 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ σε 16 αγώνες), συνέχισε στην Τσεχία και συγκεκριμένα στην Νίμπουργκ (παίζοντας σε 6 παιχνίδια με μ.ο. 8.5 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 1 ασίστ), με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε 3 ματς στο Eurocup. Ακόμη έχει αγωνιστεί και στο Ισραήλ και στην Χάποελ Αφούλα (2009-2010), με 19.5 μ.ο. πόντων, 3.2 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ, ενώ έχει αποπειραθεί αρκετές φορές να μπει στον μαγικό κόσμο του NBA.

Θέλει φιλικό την Τετάρτη με ΟΦΗ
Μέσα σε όλα αυτά συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία του Ρέθυμνο Aegean με την έναρξη του πρωταθλήματος πιθανότατα να γίνεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, όπως τόνισε και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Βασίλης Οικονομίδης. Ο ισχυρός άνδρας του ΕΣΑΚΕ εξέφρασε την πεποίθηση ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο, «Εκτίμησή μου είναι πως το πρωτάθλημα της Α1 θα αρχίσει το Σάββατο», είπε ο κ. Οικονομίδης. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, το ποσό που θα μοιραστούν οι 11 ομάδες, εκτός φυσικά από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, θα κυμαίνεται περίπου στα δύο εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο έδωσε την υπόσχεση πως θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί, ώστε αυτό το ποσό να αυξηθεί.
Στον ΑΓΟΡ τώρα δουλεύουν για να ενσωματώσουν στη φιλοσοφία της ομάδας και του τρόπου παιχνιδιού της, τον Τόμας Νάγκις, με τον Κουφό να βλέπει με ικανοποίηση τον Κούμουλο να εμφανίζεται 100% ετοιμοπόλεμος, αν και λίγο πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Αναμένοντας τον τρίτο Αμερικανό στο Ρέθυμνο Aegeanθέλουν να δώσουν φιλικό παιχνίδι και αυτό θα γίνει εφόσον κλείσει ο Αμερικανός, με την Ρεθυμνιώτικη ομάδα να ταξιδεύει στο Ηράκλειο αύριο Τετάρτη για να παίξει με τον ΟΦΗ.

Πηγή:"hxosfm.gr"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.