29ο επιμορφωτικό σεμινάριο διαιτησίας | Τίμησαν Μαχαιριανάκη στο..Αγιο Ορος.


Ο ΣΥΔΚΑΚ εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου για τις εργασίες που ολοκληρώθηκαν, στο 29ο επιμορφωτικό σεμινάριο διαιτησίας ...

Στις 9/10/11 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του τρίτου γκρουπ του 29ου επιμορφωτικού σεμιναρίου διαιτησίας που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος σε συνεργασία με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΟΚ.
Στο τελευταίο αυτό γκρουπ (των διαιτητών Α1 εθνικής) πραγματοποιήθηκε μια καινοτομία από πλευράς ΟΔΚΕ, καθώς οι συμμετέχοντες την πρώτη ημέρα επισκέφτηκαν και διανυκτέρευσαν στη μονή Ξενοφώντος στο Άγιο Όρος, βιώνοντας – έστω για λίγο – τη ζωή των μοναχών, οι οποίοι τους φιλοξένησαν με ιδιαίτερη θέρμη και καλοσύνη.

Οι αξιολογημένοι διαιτητές του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης σημείωσαν 100% επιτυχία στις εργασίες του σεμιναρίου, αριστεύοντες στις γραπτές εξετάσεις και στο τεστ φυσικής κατάστασης, αποδεικνύοντας έτσι το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο. Εκτός αυτών άφησαν γι’ άλλη μια χρονιά άριστες εντυπώσεις για την ομοιόμορφη ενδυματολογική τους παρουσία.

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στον Πρόεδρο του Συνδέσμου κο Μιχάλη Μαχαιριανάκη, όπου μετά από 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας στη ενεργό διαιτησία (20 εξ αυτών στις εθνικές κατηγορίες) “κρέμασε φέτος τη σφυρίχτρα του” για να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Πρόεδρος του Συνδέσμου αλλά κι ως κομισάριος Α’ εθνικής.
 Κατά την διάρκεια των εργασιών του τρίτου γκρουπ - ενώπιον όλων των διαιτητών Α1 εθνικής - η Ομοσπονδία τον τίμησε απονέμοντας του αναμνηστική πλακέτα, ευχαριστώντας τον παράλληλα για την άψογη διαιτητική του παρουσία και το ήθος που τον διέκρινε όλα αυτά τα χρόνια. Θα πρέπει να τονιστεί ότι, είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται αντίστοιχη τιμή απ’ την Ομοσπονδία για διαιτητή που μόλις εγκατέλειψε την ενεργό δράση, δείγμα της εκτίμησης που απολαμβάνει ο κος Μαχαιριανάκης στο χώρο του μπάσκετ, σε πανελλήνιο επίπεδο.

Ευχόμαστε η αγωνιστική περίοδος που μόλις ξεκίνησε να συνεχιστεί με παρόμοιες επιτυχίες, όπως αυτές που είχαν τα μέλη μας στο σεμινάριο της Ομοσπονδίας.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολυ λιβανι..για την ταμπακερα;; ΚΑΜΠΙΤΣΗΣ,κλπ τι εγιναν; απο 17 εγιναν 12..

Panagiotis είπε...

"Ουκ εν τω πολλώ το ευ" δικέ μου.