Γ Εθνική | Μετάθεση φιλικού στις 14 Σεπτέμβρη για τον Ηρόδοτο.

Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβριίου στις 20:00 ο Ηρόδοτος θα δώσει το πρώτο φιλικό με το Δειλινό, ενόψει της νέας σεζόν που τον βρίσκει  αγωνιζόμενος στην Γ Εθνική, ενώ περιμένει και ο Εργοτέλης...


Αρχικά το παιχνίδι είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή αλλά οι άνθρωποι της ομάδας του Δειλνού ενημέρωσαν  Γιάννης Κόκκινο  ότι η ομάδα δεν είναι σε θέση να δώσει αγώνα λόγω της έλλειψης προπονήσεων και γι’ αυτό το λόγο αναβλήθηκε το ματς που θα ήταν το πρώτο για τον Ηρόδοτο στη διάρκεια της προετοιμασίας του. Ενδέχεται μάλιστα οι δυο ομάδες να ξαναβρεθούν αντίπαλες την επόμενη Κυριακή σε πιο «επίσημη» φιλική αναμέτρηση.
Μετά απο αυτήν την εξέλιξη οι παίκτες του Ηροδότου θα επανέλθουν την Δευτέρα στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε η τεχνική ηγεσία.

- Μετά  θα ακολουθήσουν 2 αγώνες με τον Εργοτέλη ένας στην Αλικαρνασσό και ένας στο Λίντο καθώς οι δυο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες την δεύτερη μόλις αγωνιστική.
Ο προπονητής της ομάδας της Αλικαρνασσού κ.Γ.Κόκκινος θέλει να κλείσει φιλικά με ομάδες από μεγαλύτερες κατηγορίες όπως το Ηράκλειο ώστε να τεστάρει τις δυνατότητες της ομάδας του με δυσκολότερους αντιπάλους.
- Στα υπόλοιπα, κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία στην ομάδα της Αλικαρνασού.
Ο Τσιμπινός έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο ενώ και ο Χαλκιαδάκης που είχε και αυτός πρόβλημα στο γόνατο αφού ξεκουράστηκε είναι οκ και ακολουθεί πλέον πρόγραμμα αποκατάστασης μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Οι Κάλφας και Κολοβός και αυτοί ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν την προηγούμενη βδομάδα ενώ ο Νίχλος παρακολουθεί, όποτε του δίνεται η δυνατότητα λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, τις προπονήσεις όπως και ο Μαϊστρέλλης που απέχει για επαγγελματικούς λόγους.
-Οι παίκτες της ομάδας προπονούνται κάθε μέρα για ένα δίωρο το απόγευμα από τον προπονητή της ομάδας κ.Κόκκινο ενώ από αύριο θα υπάρξουν διπλές προπονήσεις με βάρη το πρωϊ και γήπεδο το απόγευμα.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.