Ο Αμερικάνος στον Ζακ Ράιτ ο ΑΓΟΡ.

Από την στιγμή που «οι κυανόλευκοι» βρίσκονται ακόμα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και το πρωτάθλημα θα αργήσει αρκετά να ξεκινήσει, το γενικό συμπέρασμα είναι πως ο χρόνος κυλάει υπέρ τους....

Δύο χτυπητές ελλείψεις: Οργανωτή και κλασικού σέντερ.
Παρελθόν από την ομάδα του Ρεθύμνου πρόκειται να αποτελέσουν οι Βούκασιν ΄Αλεξιτς και Μπράντι Μόρνινγκσταρ. Ο Στέργιος Κουφός επέλεξε τον Ζακ Ράιτ για αντικαταστάτη των δύο παικτών.
Η εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη αφού ο Άλεξιτς δεν αγωνίστηκε ούτε δευτερόλεπτο στους αγώνες που έδωσε η Κρητική ομάδα για το κύπελλο ενώ ο Μόρνινγκσταρ μπορεί να έπαιξε με τον Ηλυσιακό ωστόσο "θυσιάστηκε" για να αποκτηθεί ο Ζακ Ράιτ που φαίνεται να έχει "κερδίσει" τον Στέργιο Κουφό.Ο Αμερικανός δεν ήταν ο παίκτης που έχει μονάχα το μυαλό του στο δημιουργικό κομμάτι. Με λίγα λόγια, δεν είναι κλασικός άσος αλλά σουτέρ.

Ο Ράιτ αποφοίτησε από το Μιζούρι το 2007 και στην Ευρωπαϊκή του πορεία έχει περάσει από την Μπράουνσβάιγκ, την Σαλόν , την Λε Μαν και την Λιμόζ. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο ύψους 1.85 Αμερικανός είχε κερδίσει τον διαγωνισμό καρφωμάτων του 2010 στο All Star game του γαλλικού πρωταθλήματος.
Πηγή: "superbasket.gr".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.