Α.Ο. Ιεράπετρα | Παραχωρήθηκε στον Πρωτέα η Ι.Ασκιανάκη.


Ο Α.Ο. Ιεράπετρα, είναι γνωστό τοις πάσι ότι δίνει τεράστιο βάρος στα τμήματα υποδομής του σε αγόρια αλλά και εσχάτως σε κορίτσια....

Η 16χρονη παίκτρια (1995)  Ιωάννα Ασκιανάκη, παραχωρήθηκε από τον Α.Ο. Ιεράπετρα στο συγκρότημα των νοτίων προαστίων της Αθήνας, τον Πρωτέα Βούλας.
Η ανακοίνωση:
"Ο Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ανακοινώνει την παραχώρηση της νεαρής αθλήτριάς του Ιωάννας Ασκιανάκη (1995) στον ΠΡΩΤΕΑ ΒΟΥΛΑΣ Α.Ε.Ο.
Η Ιωάννα μας, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του συλλόγου και από τα πρώτα κορίτσια που ασχολήθηκαν με το άθλημα όταν ο Α.Ο.Ι. δημιούργησε τα γυναικεία τμήματα, μετακόμισε για οικογενειακούς λόγους στην Αττική και ως εκ τούτου ο σύλλογος που φροντίζει πάντα για το μπασκετικό μέλλον των παιδιών του, αποφάσισε (μετά από έρευνα) την παραχώρηση της νεαρής αθλήτριάς του σε ένα από τα πιο οργανωμένα σωματεία στο χώρο του γυναικείου (και όχι μόνο) μπάσκετ.
Ευχόμαστε στην Ιωάννα, καλή επιτυχία στη νέα της μπασκετική αλλά και σχολική στέγη, και φυσικά θα είμαστε δίπλα της πάντα, για ότι χρειαστεί".



Στα αγωνιστικά στον ΑΟ Ιεράπετρα συνεχίζεται η προετοιμασία σε εντατικούς ρυθμούς.Ο Μαρίνος Γαϊτανάκης δουλεύει στις προπονήσεις με γύρω στους δώδεκα παίκτες επί καθημερινής βάσεως, μαζί με κάποιους έφηβους περιστασιακά, έχοντας περάσει πλέον στο κομμάτι της τακτικής, με τον Ιεραπετρίτη τεχνικό να μην αντιμετωπίζει προβλήματα και να είναι ικανοποιημένος από την δουλειά που έχει γίνει.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.