Ρέθυμνο Aegean | Ανακοίνωσε Τάρικ Τζόνσον.

Το Ρέθυμνο Aegean, ανακοίνωσε την συνεργασία του για ένα χρόνο με τον Τάρικ Τζόνσον.Δηλώσεις Λαμάρ Ράιτ,Κούμουλος εκτός, τι λέει ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βασίλης Οικονομίδης...

"Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Τάρικ Τζόνσον (30 ετών, 1,92 μ., guard)  για τον επόμενο χρόνο".

Ο 30χρονος Αμερικάνος γκαρντ που είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου (Βρετανικό) την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη κυπριακή ΕΘΑ Εγκωμής, με την οποία πανηγύρισε το νταμπλ. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κάμπελ, ενώ έχει θητεία στα Πρωταθλήματα της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Ολλανδίας και της Ισπανίας (Ταραγόνα και Χοσπιταλέτ).

Ενσωματώθηκε ο Ράιτ, εκτός ένα μήνα ο Γ.Κούμουλος.

 Ο Λαμάρ Ράιτ έχει ενσωματωθεί κανονικά και από τις πρώτες προπονήσεις αποδεικνύει τους λόγους που τον επέλεξαν οι «κυανόλευκοι». Εκρηκτικός, τρομερά γρήγορος στο ανοικτό γήπεδο, καλός αμυντικός και οργανωτικός στο παιχνίδι του είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν. 
Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε:
«Είναι η 2η φορά που έρχομαι στην Ελλάδα, καθώς είχα βρεθεί αντιμέτωπος του Άρη πριν από δύο χρόνια. Η χώρα σας είναι πολύ όμορφη, αλλά το νησί της Κρήτης είναι μοναδικό. Επίσης, οι άνθρωποι είναι πολύ καλοί στην συμπεριφορά τους.
Πριν πάρω την απόφαση να μεταγραφώ στο Ρέθυμνο, είδα σε βίντεο την ομάδα ν’ αγωνίζεται. Φυσικά και γνωρίζω πράγματα για τους νέους μου συμπαίκτες. Μου αρέσει η φιλοσοφία του προπονητή, καθώς εμπεριέχει πολύ τρέξιμο στο ανοιχτό γήπεδο, σουτ από την περιφέρεια και δυνατές άμυνες. Έτσι έχω μάθει ν’ αγωνίζομαι και πιστεύω πως θ’ ανταπεξέλθω».

Το δυσάρεστο νέο, το οποίο είναι γνωστό εδώ και καιρό, έχει να κάνει με τον Γιώργο Κούμουλο. 
Ο αρχηγός του Ρέθυμνο Aegean θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τον επόμενο μήνα λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού στον ώμο, τον οποίο και αποκόμισε από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Δούκα. 
Το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει και αν θα αποκτηθεί κάποιος αντικαταστάτης του με μηνιαίο συμβόλαιο.

Πρωτάθλημα με όσες ομάδες έχουν πιστοποιητικό !!!
Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βασίλης Οικονομίδης σε συνεννόηση με τα σωματεία αναμένεται να ανακοινώσει είτε πριν την συνεδρίαση της ΕΕΑ την προσεχή Δευτέρα, είτε μετά πως το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με όσες ΚΑΕ πάρουν πιστοποιητικό! Δεν πρόκειται να υπάρξουν αλλαγές στα πρωταθλήματα, καθώς είναι πλέον πολύ αργά και αυτό μόνο αναστάτωση θα επιφέρει. Έτσι, την προσεχή Δευτέρα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανάλογα με τα έγγραφα που θα υπάρχουν στους φακέλους θα αποφασίσει αν τελικά το πρωτάθλημα γίνει με 14 ομάδες, ή αν θα ξεκινήσει με 13, ή 12.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.