Ρέθυμνο Aegean | Δεν έπεισε ο Άλεξιτς.


Παρελθόν και επίσημα αποτελεί από την Τρίτη το πρωί για την ομάδα του Σ.Κουφού ο Βούκατσιν Άλεξιτς.Ήττα στο φιλικό με Περιστέρι, προβληματισμός με  Μόρνινγκσταρ...

Έφυγε από το Ρέθυμνο ο Άλεξιτς.Ο 26χρονος Σέρβος γκαρντ δεν είχε πείσει με την παρουσία του στις προπονήσεις , τα φιλικά και τους επίσημους αγώνες και ο Στέργιος Κουφός εισηγήθηκε την λύση της συνεργασίας με τον παίκτη η οποία ανακοινώθηκε και επίσημα την Τρίτη από τον ΑΓΟΡ : «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Vukacin Aleksic και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του». 
Για τη μία θέση στην περιφέρεια το προπονητικό τιμ έχει «προκρίνει» τις περιπτώσεις των Διαμαντόπουλου, Παπανικολόπουλου, ενω Τσέρανιτς και Τσιγκάνοβιτς «μονομαχούν» για τη θέση του σέντερ.
Αμφότεροι είναι γνώστες της Α1, έχοντας αγωνιστεί σε πάρα πολλές ομάδες. Ψηλά κορμιά τα οποία παίζουν με πλάτη, στοιχεία τα οποία έχει ξεχωρίσει ο Κουφός.
Με ήττα έκλεισε τον κύκλο των φιλικών παιχνιδιών στην Αθήνα ο ΑΓΟΡ καθώς τη Δευτέρα έχασε από το Περιστέρι με 100-95.
Η ρεθυμνιώτικη ομάδα, ωστόσο είχε καλή απόδοση,ενω ο Στέργιος Κουφός έβγαλε κάποια συμπεράσματα, αν και θα πρέπει να αισθάνεται λίγο μπερδεμένος μια και ο Μόρνινγκσταρ, που πιθανότατα θα δει την πόρτα της εξόδου, είχε πολύ καλή παρουσία πετυχαίνοντας και 21 πόντους.
Τους πόντους σημείωσαν οι:Μόρνινγκσταρ 21 (3), Πέτγουεϊ 16, Παπανικολάου 7 (1),Μίτσελ 24 (5), Τσόχλας 5 (1), Καλλινικίδης 5 (1), Δορκοφίκης 4, Μοτσενίγος 2,Λάτοβιτς 2, Δέδας 9 (2).
Στα της προετοιμασίας του ΑΓΟΡ αυτή θα συνεχιστεί την Πέμπτη με απογευματινή προπόνηση.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.