Εργοτέλης | Άλλη μια φιλική νίκη επί του Δειλινού (85-46).



Ιδανικά έκλεισε την εβδομάδα του ο Εργοτέλης, καθώς μετά τις δυο μεγάλες νίκες επί των ΟΦΗ-Ηράκλειο νίκησε σήμερα και το Δειλινό με 85-46 στο Λίντο...

Έκλεισε με νίκες την βδομάδα φιλικών, "ξεμουδιάζοντας" επί του Δειλινού 85-46.

"Σήμερα το μεσημέρι στο Λίντο οι παίκτες του Γ.Μακράκη έδωσαν ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Δειλινού,που αγωνίζεται στο τοπικό της ΕΚΑΣΚ.

Ο προπονητής του Εργοτέλη έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες εκτός του Αντώνη Γρύλλη που είναι τραυματίας.Ειδικά τα τελευταία τέσσερα λεπτά του αγώνα η πεντάδα αποτελούνταν αποκλειστικά από παίκτες του Εφηβικού.
Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι δεδομένη και το τελικό σκορ 85-46 αντικατοπτρίζει την εξέλιξη του ματς.
Το επόμενο φιλικό του Εργοτέλη είναι προγραμματισμένο για τις 2/10 με τον Ηρόδοτο,τον οποίο θα αντιμετωπίσει και στον επίσημο αγώνα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής τη δεύτερη αγωνιστική".

Γ.Μακράκης: "Αποκτάμε χαρακτήρα"
Πάντως στον Εργοτέλη οι φιλικές νίκες επί των ΟΦΗ-Ηράκλειο,δεν αποπροσανατολίζει την ομάδα: “Ισως δεν είναι καλό να κερδίζουμε στα φιλικά. Αποκτούμε όμως μέσα από δυνατά παιχνίδια τον χαρακτήρα που θέλουμε. Βλέπουμε τις αδυναμίες μας, πάνω στις οποίες θα δουλέψουμε”, τόνισε ο κ.Γ. Μακράκης.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.