ΑΓΟΡ | Βλέπει Ρωμανίδη, πλαισιώνεται με Κυριακού.Δέδας πρώτος στόχος.

Διαβάστε όλο το παρασκήνιο.Ποιοι φεύγουν ποιοι έρχονται (μεταγραφές) στο συγκρότημα του Σ.Κουφού.Με... 14 στόχους....
Παραμένει ο Ρωμανίδης στην Κρήτη;
Μπορεί ο Μ.Ρωμανίδης αποχώρησε από τον ΟΦΗ λόγω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά φαίνεται ότι η πρόταση του ΑΓΟΡ  είναι αρκετά δελεαστική και δεν αποκλείεται έτσι ο Ρωμανίδης να παραμείνει κάτοικος Κρήτης.
O Ρωμανίδης αναμένεται να καλύψει την θέση του τιμ μάνατζερ της ομάδας, στην πρόταση που δέχτηκε και στην οποία  ο 45άχρονος παράγοντας και εξετάζει.
Δίπλα στο Κουφό ο Δ. Κυριακού,,σκάουτιγκ ο Μυκονιάτης.
Στο Ρέθυμνο Aegean ενισχύουν και το τεχνικό τιμ. Έτσι, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Στέργιος Κουφός θα έχει στο πλάι του τον Δημήτρη Κυριακού, ο οποίος θα αναλάβει το πόστο του ασίσταντ κόουτς.
Ο Έλληνας προπονητής που βρέθηκε στο στόχαστρο ομάδων της Α2, δούλεψε πέρσι σαν πρώτος τεχνικός στον Αίαντα Εύοσμου, όμως από τη νέα σεζόν θα πάρει το… βάπτισμα του πάγκου της Α1.
Ο Σταύρος Μυκονιάτης, παραμένει στο τιμ και θα αναλάβει αποκλειστικά, το νευραλγικό κομμάτι του σκάουτιγκ.
Παρελθόν Μαγκουνης-Κυριακόπουλος-Χαρισμίδης.
Στο μεταξύ, παρελθόν από το Ρέθυμνο Aegean αναμένεται να αποτελέσει ο Τάσος Χαρισμίδης,που πηγαίνει στη γενέτειρά του στα Τρίκαλα (Αίολος), αφού ο ΟΦΗ ποτέ δεν του είχε καταθέσει πρόταση.
Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με το Γιάννη Κυριακόπουλο που βλέπει Κολοσσό.Ο Έλληνας μπόμπερ, βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Βασίλη Φραγκιά, που ψάχνει αξιόπιστες λύσεις για το... νέο Κολοσσό. Ο Κυριακόπουλος, έχει έρθει ήδη σε επαφή με τους Ροδίτες και μόλις ξεκαθαρίσουν τα διοικητικά δεν αποκλείεται το όλο θέμα να προχωρήσει άμεσα, αφού ο τεχνικός του Κολοσσού θεωρεί τον παίκτη ιδανική προσθήκη.
Εξάλλου, αρνητικά στην πρόταση που του κατατέθηκε (με μειωμένες αποδοχές) από τους διοικούντες το Ρεθυμνιώτικο συγκρότημα απάντησε ο Σπύρος Μαγκουνής.

Μεταγραφικά: Δέδας-Μοτσενίγος-Σαρικόπουλος-Γκίκας και 14 Αμερικανοί !!!!
Ο Στέργιος Κουφός,προχωρά στο σχεδιασμό του αναζητώντας λύσεις,επιδιώκοντας το καλύτερο με το μπάτζετ που διαθέτει.
-Η πρώτη ενελακτική λύση για την θέση του Κυριακόπουλου, ακούει στο όνομα Γιώργος Δέδας.Ο παίκτης  είχε μία εξαιρετική σεζόν με τον ΠΑΟΚ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην έξοδο του “Δικέφαλου του Βορρά” στην Ευρωλίγκα. Ο έμπειρος γκαρντ φημίζεται για το εξαιρετικό περιφερειακό του σουτ και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας βρίσκεται ψηλά στη λίστα του μετρ του είδους, Στέργιου Κουφού.Ο προπονητής του ΑΓΟΡ θέλει να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του τον Έλληνα “μπόμπερ”, που αποτελεί έναν από τους πλέον αξιόπιστους σουτέρ τριών πόντων στην Α1 και ζήτησε από τους διοικούντες τον σύλλογο να αποκτηθεί. Το κασέ του δείχνει “βατό” κι αν τελικά αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, τότε οι πιθανότητες να κλείσει στην ομάδα του Ρεθύμνου είναι πάρα πολλές.
Επίσης η περίπτωση που ενδιαφέρει άμεσα την Ρεθυμνιώτικη ομάδα είναι ο «μπόμπερ» της Εθνικής Νέων Σπύρος Μοτσενίγος (1.95, 19 ετών).
Ο 19χρονος γκαρντ του Ερμή Περάματος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την Εθνική Νέων, γεγονός που ανάγκασε αρκετές ομάδες να ενδιαφερθούν για την περίπτωσή του. Μάλιστα, κατάφερε να βρεθεί στην καλύτερη δεκάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος τόσο στο ποσοστό ευστοχίας στο τρίποντο (44%), όσο και στον αριθμό εύστοχων τριπόντων.
Είναι ένας αθλητής που ταιριάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό στο στυλ παιχνιδιού του Ρέθυμνο Aegean και της φιλοσοφίας του Στέργιου Κουφού.
Στα πλεονεκτήματα του Ρέθυμνο Aegean ότι τα δικαιώματα του αθλητή έχει ο πρώην παίκτης του ΑΓΟΡ και Ρεθυμνιώτης στην καταγωγή, Νίκος Σπανός.
Παράλληλα, προχωρούν οι διαπραγματεύσεις με τον Ζήση Σαρικόπουλο .Μπορεί, Σαρικόπουλος και Μοτσενίγος να βρίσκονται στο στόχαστρο του Ηλυσιακού, όμως παρόλα αυτά υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία στις τάξεις των Κρητικών πως θα απαντήσουν θετικά…
-Όσον αφορά τους Αμερικάνους που θα πλαισιώσουν το συγκρότημα της Κρητικής ομάδας, ο Σ.Κουφός έχει μια λίστα 14 παικτών από την άλλη άκρη του Ατλαντικού με σκοπό να διαλέξει τις τρεις καλύτερες περιπτώσεις.Όλοι τους είναι μικροί σε ηλικία και εξελίξιμοι.
-Επίσης σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στα υπ’ όψιν είναι και αυτό του νεαρού γκαρντ του Φιλαθλητικού, Νίκου Γκίκα, ο οποίος διαθέτει προδιαγραφές για αξιοσημείωτη καριέρα.Τον Γκίκα τον θαυμάσαμε ολοι στο παιχνίδι του Ηράκλειο με τον Φιλαθλητικό την τελευταία αγωνιστική, που είχε κάνει καταπληκτική εμφάνιση.
-Εν τω μεταξύ, ο Κουφός παρακολουθεί στενά την υπόθεση του Άντονι Γκράντι, όμως το γεγονός ότι αναμένεται να παραμείνει στο τουρκικό πρωτάθλημα του… έκοψε τα φτερά, καθώς τον προόριζε για ηγετικό ρόλο. Ο άλλος μεγάλος στόχος που χάθηκε, είναι ο Έντβιν Μπάβτσιτς, ο οποίος συμφώνησε με τον Πανιώνιο…
Στο Ρέθυμνο Aegean  κινούνται υπομονετικά για το σχεδιασμό της ομάδας που θα εκπροσωπήσει το Ρέθυμνο και την Κρήτη στην Α1 Εθνική κατηγορία και πάλι, μετά από τρία χρόνια

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.