Ρέθυμνο Aegean | Σεφτέ με δυο.Καλινικίδη-Μιτσελ ανακοίνωσε ο ΑΓΟΡ.

"Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια" για το  Ρέθυμνο Aegean, καθώς στην ανακοίνωσή του το επίσημο σαιτ της ομάδας, γνωστοποίησε τις δύο πρώτες του μεταγραφές, εν όψει της επιστροφής του στην Α1.

Συγκεκριμένα, οι “νεοφώτιστοι” απέκτησαν επίσημα τον 34χρονο φόργουορντ Άκη Καλλινικίδη  και τον 23χρονο Αμερικανό γκαρντ Κέισι Μίτσελ.
Η ανακοίνωση της Κρητικής ΚΑΕ αναφέρει:
"Η ΚΑΕ ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας  με τον  πολύπειρο αθλητή  , Αβραάμ Καλλινικίδη  , ύψους  1.97 , small forward  που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε  Πανελλήνιο, Τυφώνα, Πιλοσέτ, Αιγάλεω και ΑΕΚ.
Επίσης και τον 23 χρόνο Αμερικανό  σούτινγκ γκαρντ, Casey Mitchell, ύψους 1.93 , απόφοιτο του πανεπιστημίου West Virginia που το 2010 στο Final  Four του κολεγιακού πρωταθλήματος  στο Πόρτσμουθ ήταν πρώτος με 23,5 πόντους μ.ο. στο Pre NBA Draft ".

δυναμικός φόργουορντ της ΑΕΚ θα είναι ένα ισχυρό όπλο στα χέρια του Στέργιου Κουφού και θα μπορέσει να τον βοηθήσει εκτός από 4άρη και στην θέση 3. Ο πρώην αρχηγός του Αιγάλεω  με το δυναμισμό που τον διακρίνει θα δώσει πολύτιμες λύσεις στον σύλλογο του Ρεθύμνου

23χρονος Αμερικανός έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του στο σκοράρισμα στο NCAA, όταν στα pre-draft του ΝΒΑ, όπου είχε 23.3 πόντους μ.ο. Ανταποκρίνεται άψογα στις όποιες πιέσεις ενός αγώνα, καθώς έχει εμπειρία από το Φάιναλ Φορ του NCAA  το 2010.

-Παράλληλα, εντείνονται οι προσπάθειες για την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Μανώλη Παπαμακάριο, ο οποίος είναι πολύ κοντά, αν και ακόμα δεν έχει “κλείσει”.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.