Ιεράπετρα | Ξεκινά 29 Αυγούστου- Στον Ολυμπιακό ο Δ.Μάλλιαρης.


Την Δευτέρα 29 Αυγούστου ξεκινάνε την προετοιμασία τους τα τμήματα Ανδρών-Εφήβων-Παίδων & Παμπαίδων.Στους Έφηβους του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται ο Δ,Μάλλιαρης.


Τις δύο εβδομάδες μέχρι την έναρξη των σχολείων (29/08-10/09), το πρόγραμμα των προπονήσεων έχει ως εξής:
-10.00-11.30 οι γεννηθέντες τα έτη 1994-95-96 με υπεύθυνη προπονήτρια την κα Μαρία Γιαλούση.
-11.30-13.00 οι γεννηθέντες το έτος 1997 με την κα Γιαλούση και τον κο Δημήτρη Κορνιωτάκη.
-13.30-15.00 οι γεννηθέντες τα έτη 1998-1999 με υπεύθυνους προπονητές τους κους Δημήτρη Κορνιωτάκη και Λευτέρη Στρατάκη.-
19.00-21.00 η ανδρική ομάδα με υπεύθυνο προπονητή τον κο Μαρίνο Γαϊτανάκη.
-Στις προπονήσεις όλων των τμημάτων , την ευθύνη της φυσικής κατάστασης  θα έχει ο ξειδικευμένος στον τομέα αυτό- γυμναστής κος Γιώργος Ασπραδάκης.
-Τα αγωνιστικά τμήματα αγοριών&κοριτσιών που θα συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα  ΜΙΝΙ της ΕΚΑΣΚ (παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2000 και μετά), καθώς και τα προαγωνιστικά τμήματα των Ακαδημιών, θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και ώρα που θα ανακοινωθεί, μόλις ολοκληρωθεί το χειμερινό πρόγραμμα προπονήσεων όλων των τμημάτων.

O Δημήτρης Μάλλιαρης στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Ο Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, ανακοινώνει την παραχώρηση του 17χρονου αθλητή του ,Δημήτρη Μάλλιαρη στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ,στην εφηβική ομάδα του οποίου θα αγωνιστεί την περίοδο 2011-12.
Ένα ακόμη παιδί των Ακαδημιών του Α.Ο.Ι., ανοίγει τα φτερά του την κατάλληλη στιγμή, κάνοντας περήφανους όλους εμάς που σταθήκαμε δίπλα του από τα πρώτα του μπασκετικά βήματα.
Ο Δημήτρης ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, ενώ στις 5 Σεπτεμβρίου θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη, όπου ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα συμμετέχει σε διεθνές τουρνουά εφήβων.
Ο Α.Ο.Ι. θα παρακολουθεί την πορεία του νεαρού αθλητή του και θα είναι κοντά του για ότι χρειαστεί, όπως άλλωστε κάνει με όλα τα παιδιά του, που φεύγουν από την πόλη.

-Επίσης, στην Ιεράπετρα βρίσκεται αυτές τις μέρες για διακοπές ο ΒRUCE VAN DE BILT, o οποίος συνεχίζει την μπασκετική του πορεία στην Ολλανδία εδώ και λίγο καιρό. Ο νεαρός αθλητής συνδυάζει τις διακοπές του με ένα πρόγραμμα προπονήσεων ατομικής βελτίωσης, το οποίο επιμελείται ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του Α.Ο.Ι., κος Μαρίνος Γαϊτανάκης.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.