10ο Διεθνές Εκπαιδευτικό Καμπ Αγοριών στον Κολινδρό.

Άλλο ένα ραντεβού με την επιτυχία είχε  15χρονος ο αθλητής του "Ηράκλειο Ο.Α.Α.", Μάνος Παπαδούλης.Δείτε φώτο video...


Το 10ο Διεθνές Εκπαιδευτικό Καμπ Αγοριών που  διεξήχθη στον  Κολινδρό από 22-28 Αυγούστου με την συμμετοχή αθλητών από την Ελλάδα, την Βουλγαρία, το Μαυροβούνιο, την Τουρκία, την Ουγγαρία, την Κροατία, την Μολδαβία, την Κύπρο και την Ρουμανία. Υπενθυμίζουμε ότι το καμπ διοργανώνεται υπό την αιγίδα της FIBA Europe, από την EOK, τον Δήμο Πύδνας Κολινδρού και την ΕΚΑΣΚΕΜ. Γενικός Τεχνικός Υπεύθυνος είναι ο Κώστας Πολίτης, συντονιστής Ομοσπονδιακός Προπονητής ο Γιώργος Δοξάκης.
-Ο μοναδικός εκπρόσωπος από την Κρήτη, Μάνος Παπαδούλης του Ηράκλειο, είχε (για άλλη μια φορά) πολύ καλή παρουσία.
Αγωνίστηκε και στα 4 παιχνίδια της ομάδας του (άσπροι) σημειώνοντας 28 πόντους ( και σε ενα παιχνίδι all star σημειώνοντας 4 πόντους), με καλύτερη εμφάνιση την τελευταία μέρα, απέναντι στους "μαύρους", σημειώνοντας 13 πόντους.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι πόντοι ανα αγώνα του εξαίρετου Μάνου Παπαδούλη.

ΜΠΛΕ 80- ΚΙΤΡΙΝΟΙ 95  
ΑΣΠΡΟΙ 64 -ΜΑΥΡΟΙ 71         Παπαδούλης 4
ΚΙΤΡΙΝΟΙ74 -ΜΑΥΡΟΙ 52
ΑΣΠΡΟΙ 64 - ΜΠΛΕ 72         Παπαδούλης 6
ΚΙΤΡΙΝΟΙ86-ΑΣΠΡΟΙ 54         Παπαδούλης 5  
ΜΑΥΡΟΙ 76- ΜΠΛΕ 81
ΑΣΠΡΟΙ 83 -ΜΑΥΡΟΙ 76         Παπαδούλης 13
ΚΙΤΡΙΝΟΙ78- ΜΠΛΕ 68


all star game
Με την διεξαγωγή του αγώνα all star έπεσε η αυλαία του του 10ου Διεθνούς Εκπαιδευτικού Καμπ που διοργανώθηκε με επιτυχία στον Κολινδρό, από την FIBA Europe, την ΕΟΚ, τον Δήμο Πύδνας Κολινδρού και την ΕΚΑΣΚΕΜ. Μετά από συναρπαστικό παιχνίδι οι «Ασπροι» επικράτησαν με 79-73 των «Μπλε».
ΑΣΠΡΟΙ-ΜΠΛΕ  79-73
Δεκάλεπτα: 17-20, 39-31, 60-56, 79-73
Διαιτητές: Κελεπούρης-Χατζηχαρίσης
ΑΣΠΡΟΙ(Κάκτας-Χαβουζλού): Οικονομόπουλος 11, Μπάκιτς 2, Τσιόγκας, Ναγκί 2, Μίτογλου 8(1), Λάντερ 4, Λόβρο 9(1), Σουλιώτης, Παπαδούλης 4, Τσαλμπούρης 7(1), Φουρκάν 29(3), Αράποβιτς 9.
ΜΠΛΕ( Μιλόσεβιτς-Γκόμπι): Τολιόπουλος 10, Κούτι, Σεμί, Ανδρεάδης 16, Πιτταράς, Τόμιτς 14, Παπουτσής 2, Μπεκίρ, Χόντι 3, Ιβάνοφ 5(1), Ντόζιτς 17, Κόττας 5(1).
-Στο ημίχρονο του all star game πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός καρφωμάτων στον οποίο νικητής αναδείχθηκε ο Κροάτης Λέον Τόμιτς. Συμμετείχαν ακόμη οι Μάρκο Αράποβιτς (Κροατία), Μαζαλίν Λόβρο (Κροατία) και Αλεξάνταρ Ντόζιτς (Μαυροβούνιο), ενώ στην κριτική επιτροπή ήταν οι προπονητές Στάνισλαβ Πίνεακ (Μολδαβία), Κοσμίν Σερμπανέσκου (Ρουμανία), Γιώργος Παπαρές (Κύπρος) και Ιβάν Ντέλτσεφ (Βουλγαρία).



Η δεξίωση για την λήξη του 10ου διεθνούς καμπ του Κολινδρού

Δεξίωση προς τιμήν των συμμετεχόντων στο 10ο διεθνές εκπαιδευτικό καμπ παρέθεσε το βράδυ του Σαββάτου στον χώρο γύρω από την πισίνα, ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Ευάγγελος Πολύζος.
Το μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΚΕΜ Θωμάς Γκέκας καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και έδωσε τον λόγο στον Δήμαρχο Πύδνας Κολινδρού Ευάγγελο Πολύζο που ανέφερε τα εξής:
«Χαίρομαι που συνεχίζεται η παράδοση του καμπ στον Κολινδρό. Αν το 1997 δεν ήταν ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και η τότε ηγετική ομάδα της ΕΟΚ σήμερα δεν θα ήταν γνωστές οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Κολινδρού, οι οποίες είναι πάντοτε στην διάθεση της Ομοσπονδίας. Ευχαριστώ τους πρώην Δημάρχους Γιώργο Καλύβα και Θωμά Σολοποτιά που καθιέρωσαν και συνέχισαν το καμπ, που έχει τελικό αποδέκτη τα νιάτα όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης».
Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης τόνισε: «Ευχαριστούμε την τοπική αυτοδιοίκηση της περιοχής για την συμπαράστασή της. Το καμπ του Κολινδρού το γνωρίζει πλέον όλη η Ευρώπη. Είμαστε πάντα συμπαραστάτες σας σε οποιαδήποτε προσπάθεια. Αν υπάρχει ξενοδοχειακή υποδομή στο μέλλον μπορούμε να φέρουμε στην πόλη και μεγαλύτερες διοργανώσεις».
***Οι φωτογραφίες είναι από το έγκριτο σαιτ http://tsiotras.blogspot.com/
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.