ΟΦΗ | Ανανέωσε επίσημα με Μπάρδα


Με ανακοίνωση από το επίσημο σαιτ της ομάδας του ΟΦΗ, γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας με τονΑ.Μπάρδα για ένα ακόμη χρόνο.

  
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο σχεδιασμός της ομάδας μας έχει ξεκινήσει και πρώτος στόχος της διοίκησης είναι οι ανανεώσεις.Έτσι λοιπόν ο πρώτος παίκτης που ανανεώνει την συνεργασία του με την ομάδα μας είναι ο Αλέξης Μπάρδας.
-Για τη νέα συνεργασία του αθλητή με την αγαπημένη μας ομάδα, το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ανακοίνωσε:
"Το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας μας με τον αθλητή Α.Μπάρδα.Η παραμονή του παίκτη στην ομάδα μας ήταν κοινή επιθυμία, τόσο του ίδιου, όσο και του προπονητή και της διοίκησης.Ο Α.Μπάρδας είναι  ο αθλητής με τα περισσότερα χρονια στην ομάδα μας (1999-2002 και 2009-2011) και αποτελεί  πλέον το φυσικό ηγέτη της ομάδας μας".
Από την μεριά του ο Αλέξης Μπάρδας, μας δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα μας:
"Είμαι πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή.Επιθυμία μου ήταν να παραμείνω στον ΟΦΗ, κάτι που τελικά οριστικοποιήθηκε.Ευχαριστώ την διοίκηση, τον προπονητή, αλλά και τον κόσμο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.Θα προσπαθήσω και του χρόνου, με όλες μου τις δυνάμεις, να βοηθήσω την ομάδα μου, να εκπληρώσει τους στόχους της".


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.