Εργοτέλης | Δυναμικό μπάσιμο με τέσσερις μεταγραφές !!!!!

Εντυπωσιακό μπάσιμο στις μεταγραφές έκανε ο Εργοτέλης!!!!Μετά από συντονισμένες προσπάθειες αποκτήθηκαν οι....
 Τα αδέλφια Γρύλλη, ο Βαρνάβας και ο Φλιάτης, που δοκιμαζόταν στις προπονήσεις των "κιτρινόμαυρων", είναι τα νέα μεγάλα αποκτήματα.Αναλυτικά....
-Αποκτήθηκε ο Σ.Γρύλλης απο το Αιγάλαιω (1.98 ,19 χρ., φοργουόρντ.
-Ο αδελφός του Αντώνης , 21 χρονών γκαρντ,που αγωνίστηκε με τον Φιλαθλητικό .
-Ο 22χρονος φόργουορντ,Γιώργος Βαρνάβας που διαθέτει άρτια τεχνική και εντυπωσιακά αθλητικά προσόντα, ξεκίνησε την καριέρα του από το ΝΕΦΟ Νικηφόρο, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ηλυσιακό και τον Φιλαθλητικό Ηρακλείου, συμφώνησε σε όλα με την ομάδα του Γ.Μακράκη.Αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο, όλων των ομάδων του Ηρακλείου, με κυριότερους μνηστήρες μέχρι την τελευταία στιγμή Εργοτέλη και Ηρόδοτο
-Τέλος αποκτήθηκε ο  Γιάννης Φλιάτης, ο οποίος επίσης έχει γεννηθεί το 1991 και αγωνίστηκε με τα χρώματα του Μαντουλίδη στη Γ’ και Β’ Εθνική, ενώ τη φετινή χρονιά ήταν παίκτης του Αετού Κιλκίς στη Γ’ Εθνική. Έχει ύψος 1.98μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «3-4».
-Παράλληλα ανανεώθηκαν τα συμβόλαια των Πάντσιου, Γεωργοπαπαδάκου, ενω πολύ κοντα είναι στο ανανεώσει και ο Π.Τσαμπάς.
Αναμφισβήτητα με την εξέλιξη αυτή ο Εργοτέλης ενισχύεται αφάνταστα για την νέα σαιζόν., ενώ στο άκουσμα των ονομάτων οι φίλοι της ομάδας, δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους, συγχαίροντας παράλληλα την επιτροπή μπάσκετ της ομάδας και τους προπονητές, για την σοβαρή δουλειά που κάνει σε όλα τα επίπεδα.
Υ.Γ. Θα υπάρχει και συνέχεια αύριο αναλόγου βεληνεκούς.
-Επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ μας η διοίκηση του Εργοτέλη με δελτίο τύπου ανακοίνωσε.....

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.