ΕΚΑΣΚ | Όλες οι ομάδες που θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Κρητης.

Δραστικές αλλαγές όσον αφορά τον μπασκετικό χάρτη της Κρήτης, έχουμε σύμφωνα με τις συμμετοχές που δήλωσαν τα σωματεία στην Ένωση.

-Στο Ανδρών της ΕΚΑΣΚ δήλωσαν συμμετοχή 10 σωματεία, (έναντι 13 πέρυσι), που μπορεί να γίνουν και εννέα.
-Στις Γυναίκες δήλωσαν 4 σωματεία συμμετοχή.
-Στους Έφηβους είχαμε ρεκόρ συμμετοχών με 15 σωματεία, που μπορεί να γίνουν 16.
-Στις νεάνιδες έχουμε 5 συμμετοχές,, ενώ στις Κορασίδες 8(ρεκόρ).
-Στο παιδικό υπάρχει συμμετοχή 18 σωματείων, με το Ηράκλειο να δηλώνει δυο ομάδες.Το χαρακτηριστικό του συγκλονιστικότερου πρωταθλήματος της Κρήτης είναι ότι θα διεξαχθεί σε 3 ομίλους, χωρίς να υπάρχουν κατηγορίες.
-Τέλος στα πρωταθλήματα που το κόστος διαιτητών- Κριτών, αναλαμβάνουν τα σωματεία είχαμε τις συμμετοχές:
-Νέων : Επτά !!! συμμετοχές,παμπαίδες 18,παγκορασίδες 10,μίνι αγόρια 19 !!!, μίνι κορίτσια 9.
Όλα τα πρωταθλήματα έχουν ενδεικτική ημερομηνία έναρξης 1 Οτωβρίου, με των Εφήβων και των Νεανίδων να τελειώνουν γρηγορότερα χρονικά.
Αναλυτικά:
1. Ανδρών ΕΚΑΣΚ: Χωρίς την παρουσία των Λιβυκού Κουτσουρά,Χερονάσσιου,σε σχέση με πέρυσι θα διεξαχθεί το φετινό ανδρών της ΕΚΑΣΚ, που έχει ακόμα την αμφιβολία, αν θα αγωνιστεί και η Ιεράπετρα, που έχει δηλώσει συμμετοχή, αλλά θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε ένα όμιλο δυο γύρων, με τον πρωταθλητή, να γεύεται την χαρά της Εθνικής κατηγορίας (Γ΄Εθνική).
Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή είναι:ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΑ,-ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ Γ.Α.Σ.-,Α.Ο. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ,-Α.Ο.ΚΥΔΩΝ -,ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Γ.Σ.-,ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ-,ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ,-ΣΗΤΕΙΑΚΟΣ -Α.Ο.,ΧΑΝΔΑΚΑΣ,-Α.Ο.ΔΕΙΛΙΝΟ.

2.Γυναικών: Με την συμμετοχή 4 ομάδων σε αγώνες δυο γύρων, οι δυο πρώτοι θα μονομαχήσουν στις 3 νίκες, με φόντο την είσοδό τους στην Α2 στους αγώνες μπαράζ.Οι ομάδες είναι:
Ο.Α.Χ. ΧΑΝΙΩΝ,- ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΑΟΝΑ-,ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ,-Α.Ο. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ.

3.Εφήβων. Με 15 ομάδες ομάδες να δηλώνουν συμμετοχή, που μπορεί να γίνουν 16, αν η Α.Ε.ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, έχει την έγκριση-νομιμοποίηση, από την ΕΟΚ μέχρι την παραμονή των κληρώσεων στις 5 Σεπτεμβρίου, για υποσύσταση Σωματείο.Θα συσταθούν δυο όμιλοι.
Οι ομάδες είναι:ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΑ,-ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ Γ.Α.Σ.-,Α.Ο. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ,-Α.Ο.ΚΥΔΩΝ -,ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Γ.Σ.-,ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α,-ΣΗΤΕΙΑΚΟΣ Α.Ο, -Α.Ο.ΔΕΙΛΙΝΟ,-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, Γ.Σ.,- ΟΦΗ,-ΗΡΟΔΟΤΟΣ Α.Ο.Ν.Α.,-ΧΕΡΟΝΑΣΣΙΟΣ, -ΑΟΑΝ,- Α.Ο.ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ,Α.Ε.ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ,ΑΓΟΡ.  

4 .Νεανίδων: Πέντε ομάδες με σε αγώνες δυο γύρων, με την ομάδα που συγκεντρώνει τους περισσότερους βαθμούς να πανηγυρίζουν τον τίτλο.
Ο.Α.Χ. ΧΑΝΙΩΝ,-ΑΡΚΑΔΙ ΟΚΑ,-Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ,-Α.Ο.ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ,-ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α.   


5.Παίδων :Με 18 ομάδες σε τρεις ομίλους (καταργήθηκαν οι κατηγορίες), με τις δυο πρώτες κάθε ομίλου, να αγωνιστούν στο final six, με πρωταθλήτρια την ομάδα που θα έχει τους περισσότερους βαθμούς στις μεταξύ τους αναμετρήσεις σε δυο γύρους.
Θα διεξαχθούν 120 αγώνες συνολικά, έναντι 123 πέρυσι.
Οι ομάδες είναι:ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΑ,-ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ Γ.Α.Σ.,-Α.Ο. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ,-Α.Ο.ΚΥΔΩΝ -,ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Γ.Σ.-,ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α  1,-ΣΗΤΕΙΑΚΟΣ Α.Ο,- Α.Ο.ΔΕΙΛΙΝΟ-,ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, Γ.Σ.,- ΟΦΗ,-ΗΡΟΔΟΤΟΣ Α.Ο.Ν.Α-.,ΧΕΡΟΝΑΣΣΙΟΣ,- ΑΟΑΝ, -Α.Ο.ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ,-ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α  2-,ΑΓΟΡ, -ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ,-ΓΙΟΥΧΤΑΣ Α.Ο.

6.Κορασίδες : Με οκτώ ομάδες σε να δίνουν τον καλύτερό τους εκατόν στους μεταξύ τους αγώνες (πουλ), σε δυο γύρους και η πρώτη ομάδα θα "σηκώσει", κούπα.
Οι ομάδες:Α.Ο.ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ,-ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α,-Α.Ο. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ,-ΗΡΟΔΟΤΟΣ Α.Ο.Ν.Α.- Ο.Α.Χ. ΧΑΝΙΩΝ,- ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ, Α.Ο.Α.Ν.,ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ..

7.Παμπαίδες: Με 18 ομάδες, σε 4 ομίλους, με τις 4 πρώτες να παίζουν final four.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΑ-,Α.Ο. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 1-,Α.Ο.ΚΥΔΩΝ -,ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ- Γ.Σ.,ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α  1,-ΣΗΤΕΙΑΚΟΣ Α.Ο, -Α.Ο.ΔΕΙΛΙΝΟ,-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, Γ.Σ.,- ΟΦΗ,ΗΡΟΔΟΤΟΣ Α.Ο.Ν.Α.-,ΧΕΡΟΝΑΣΣΙΟΣ, -ΑΟΑΝ,- Α.Ο.ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ,-ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α  2,-ΑΓΟΡ,- ΟΑΣΗ,-Α.Ε.ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ,-Α.Ο. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 2.

8.Παγκορασίδες: 11 ομάδες σε δυο ομίλους τις δυο πρώτες κάθε ομίλου να παίζουν final four.Συμμετέχουν μετά απο πολλά χρόνια, οι ομάδες του ΟΦΗ και του Δειλινού.
Οι ομάδες:Α.Ο.ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ-,ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α-,Α.Ο. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ,-ΗΡΟΔΟΤΟΣ Α.Ο.Ν.Α.- Ο.Α.Χ. ΧΑΝΙΩΝ 1, -ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ,- Α.Ο.Α.Ν-.Α.Ο.ΔΕΙΛΙΝΟ,-ΟΦΗ,-Ο.Α.Χ. ΧΑΝΙΩΝ 2-,ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ.

9.Νέων Ανδρών :Επτά ομάδες, δήλωσαν συμμετοχή.
Α.Ο.ΔΕΙΛΙΝΟ,-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ.-,ΗΡΟΔΟΤΟΣ Α.Ο.Ν.Α.-,ΑΓΟΡ-,Α.Ο.ΚΥΔΩΝ,-Α.Ο.ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ,-Α.Ο. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ.

10.Μίνι αγόρια :19 ομάδες σε 4 ομίλους, με τις 4 πρώτες να παίζουν final four.
Οι ομάδες:ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΑ,-Α.Ο. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 1-,Α.Ο.ΚΥΔΩΝ- ,ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Γ.Σ.,-ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α  1,-ΣΗΤΕΙΑΚΟΣ Α.Ο, Α.Ο.ΔΕΙΛΙΝΟ-,ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, Γ.Σ.,- ΟΦΗ,-ΗΡΟΔΟΤΟΣ -Α.Ο.Ν.Α.,-ΧΕΡΟΝΑΣΣΙΟΣ, -ΑΟΑΝ, -Α.Ο.ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ,-ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α  2-,ΑΓΟΡ,- ΟΑΣΗ-,Α.Ε.ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ,-Α.Ο. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 2- ΓΙΟΥΧΤΑΣ Α.Ο.

11.Μίνι κορίτσιαΕννέα ομάδες σε δυο ομίλους, με τις δυο πρώτες να παίζουν final four.
Οι ομάδες:Α.Ο.ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ-,ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α ,-,ΗΡΟΔΟΤΟΣ Α.Ο.Ν.Α. -Ο.Α.Χ. ΧΑΝΙΩΝ ,- ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ, - Α.Ο.ΔΕΙΛΙΝΟ,-ΟΦΗ-,ΚΙΣΣΑΜΟΣ -Α.Ο.,ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόνο επτά ομάδες στο ΝΕΩΝ!!!!

Ανώνυμος είπε...

re paidia pampaides b kai a mazi???peite mou