Γυναικείο μπάσκετ | Τα νεα των ομάδων της Κρήτης..

Ριζικά έχει αλλάξει ο χάρτης , του γυναικείου μπάσκετ της Κρήτης με Ηρόδοτο και ΟΑΧ, να παίρνουν τα σκήπτρα.


Η νέα σεζόν θα αγωνιστεί στο γυναικών της ΕΚΑΣΚ, θα περιλαμβάνει  (κατά πάσα πιθανότητα) τέσερις ομάδες,  δηλαδή Ηρόδοτο, ΟΑΧ, Αρκάδι,  και Ιεράπετρα.
Στις μεταγραφές τις εντυπώσεις έχουν κλέψει ο Ηρόδοτος και ο ΟΑΧ Χανίων. Ηράκλειο,Αρκάδι και Ιεράπετρα θα έχουν κατά βάση αθλήτριες μικρών ηλικιών, δίνοντας βάση στην υποδομή.
Ας δούμε λοιπόν τι έχουν κάνει μέχρι στιγμής οι δυο υποψήφιοι:
Ηρόδοτος : Μαζεύει όλο το "Ηράκλειο" .
Δυναμικό μπάσιμο έχει πραγματοποιήσει το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Ηροδότου, όσον αφορά τις μεταγραφές και όχι μόνο....
Κατ αρχήν όπως είχαμε γράψει στα νέα των ομάδων της Κρήτης η  Δάφνη Σταυρακάκη που είχε περάσει από τον σύλλογο ως αθλήτρια (2004-07) και είχε αγωνιστεί στην Α1 με τον Πανιώνιο, είναι η νέα προπονήτρια της γυναικείας ομάδας του Ηροδότου.
Μεταγραφικά, ο Ηρόδοτος  η ομάδα της Αλικαρνασσού, έχει μαζέψει...όλο το Ηράκλειο, καθώς Παπαϊωσήφ Μιρέλα, Φωτιάδη Κωνσταντίνα,Φαρμάκη Ζωή, Κοιλάδη Ειρήνη, Γιαλιτάκη Αργυρώ, άλλαξαν γειτονιά, ενώ η μεγάλη επιστροφή είναι της έμπειρης Δεδελετάκη.

ΟΑΧ : Η ...επιστροφή της Κώτσου.
Για τις μεταγραφές του ΟΑΧ σας είχαμε γράψει από τις 11 Ιουλίου.Δείτε τις εδώ.Τα τελευταία νέα είναι πως η Κώτσου θα ...βγάλει τα γκρι φέτος (διαιτητής) και θα φορέσει τα κόκκινα, ενισχύοντας την ομάδα του Λ.Θεοδωράκη.
Πάντως στα Χανιά περιμένουν κάτι... καλό, καθώς θεωρούν ότι μεταγραφικά δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα....


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.