Αρκάδι, Κώστας Πλευράκης | Του χρόνου ακόμα πιο δυνατές .

Πολύ ευχαριστημένος έμεινε ο Κώστας Πλευράκης ο τεχνικός των κοριτσιών του ΟΚΑ Αρκάδι από την συμμετοχή της ομάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Final–6 που διεξήχθη στην Αθήνα.



Πηγή:"rethymnosportfm.gr".
Τελικά, η ρεθυμνιώτικη ομάδα έπειτα από τριπλή ισοβαθμία στην 2η θέση (ΔΑΣΑΛ, Αρκάδι και Εσπερίδες), δεν πήρε το μετάλλιο που προφανώς άξιζε καθώς βάσει του νέου κανονισμού – σχεδιασμού μετριούνται οι πόντοι της επίθεσης κι αυτοί της άμυνας κι αμέσως μετά διαιρούνται με αποτέλεσμα να βγαίνει ένα μέσο όρο που αφήνει τις «κόκκινες» στην 4η θέση πίσω από τις Εσπερίδες (για 1, 87 πόντους) μολονότι οι Ρεθυμνιώτισσες στο μεταξύ τους παιγνίδι, είχαν επικρατήσει με 65-53.

Ο έμπειρος κόουτς ανέφερε σχετικά: «Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για όλα τα κορίτσια. Μόλις ολοκληρώθηκαν οι αγώνες και συνειδητοποιήσαμε για πόσο λίγο (βάσει των νέων κανονισμών) δεν βρισκόμαστε στα μετάλλια, επικράτησε μια σιωπή και μια κατήφεια. Τα κορίτσια δεν μπορούσαν να μιλήσουν για λίγη ώρα μεταξύ τους.

Τώρα που όλα τέλειωσαν και έχουν δει τι μπόρεσαν να κάνουν, νιώθουν πραγματικά, πολύ δυνατές κι έτοιμες για νέες πιο έντονες προπονήσεις μολονότι τους ζήτησα να έχουν μία εβδομάδα ξεκούρασης. Το έχουν απόλυτη ανάγκη και το δικαιούνται άλλωστε. Παρ’ όλα αυτά, ήθελαν να δώσουμε και πάλι ραντεβού στο γήπεδο για να δουλέψουμε πιο σκληρά. Αυτό αποδεικνύει πόσο δεμένα είναι τα κορίτσια μεταξύ τους και πόσο πολύ πιστεύουν στις δυνάμεις τους.

Εμείς όπως καλά γνωρίζετε δουλεύουμε με τα μέσα που έχουμε, σε ανοικτά γήπεδα (4 Μάρτυρες) ή στα γήπεδα μπάσκετ του κλειστού πίσω από τις κουρτίνες (χώρος που δεν θεωρείται και ο πλέον ιδανικός καθώς δεν υπάρχουν διαγραμμίσεις) με εξαίρεση κάποιες τελευταίες προπονήσεις όπου χρησιμοποιήσαμε όλο το γήπεδο στο κλειστό.

Αξίζουν συγχαρητήρια σ’ όλους και σε όλες για την προσπάθεια που κατέβαλαν και του χρόνου να ξέρουν ότι με πείσμα και θέληση –πάνω απ’ όλα ν έχουν υγεία- θα βρίσκονται σαφώς πιο δυνατές, πιο σοφές για να κατακτήσουν ένα από τα πρώτα μετάλλια της διοργάνωσης του final – 6”.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

ΑΝΕΟΝΑΚΗΣ είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΚΩΣΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ