Ρέθυμνο Aegean |Τσόχλας η πρώτη ανανέωση, κρούση σε Σ.Νάτσφεϊ.

Ξεκίνησε ο χορός των ανανεώσεων για το  Ρέθυμνο Aegean, με πρώτο τον Απ.Τσόχλα, ενώ σε προχωρημένες επαφές, βρίσκονται με ένα φίλο από τα παλιά.

Αναλυτικά:
Ο πρώτος που ανοίγει το χορό των ανανεώσεων είναι η "περυσινή αποκάλυψη" της ομάδας ο Απόλλωνας Τσόχλας.Ο 28χρονος γκαρντ απάντησε θετικά στην πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσαν οι διοικούντες με μειωμένες αποδοχές σε σχέση με πέρυσι.
Απομένει μόνο το τυπικό μέρος (οι υπογραφές) με τον Τσόχλα και μετά θα πάρουν σειρά και οι υπόλοιποι.
Ο Σπύρος Μαγκουνής εμφανίζεται διστακτικός όσον αφορά την παραμονή του, έχοντας κρούση και από αθηναϊκή ομάδα, ενώ πιο κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του δείχνει ο Γιάννης Κυριακόπουλος. Σε καλό δρόμο είναι και η υπόθεση του N.Λάτοβιτς.
-Στα μεταγραφικά, οι άνθρωποι της Κρητικής ομάδας έχουν προσεγγίσει ενα φίλο απο τα παλιά.Ο λόγος για τον Σέρβο φόργουορντ Στέφαν Νάτσφεϊ ο οποίος είχε αγωνιστεί στην Ρεθυμνιώτικη ομάδα στην προηγούμενη παρουσία της στην Α1 Εθνική κατηγορία.
Άνθρωπος του Ρέθυμνο Aegean έχει προχωρήσει σε επαφές με τον 32χρόνο Σέρβο, ο οποίος δεν έκρυψε την επιθυμία του να ξαναγυρίσει στο Ρέθυμνο.Όπως κι αν έχει η υπόθεση μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς ο Σέρβος έχει δεχτεί πολλές προτάσεις.
Το who is who του Στέφαν Νάτσφεϊ.
 Ο Στέφαν Νάτσφεϊ γεννήθηκε στις 16 Αυγούστου του 1979. Αγωνίζεται ως φόργουορντ και έχει ύψος  2.04. Από το 1997 έως το 1999 υπήρξε παίχτης της Μπεομπάνκα και το 2000 μπήκε στα ντραφτ του ΝΒΑ. Με την ομάδα της μεγάλης του αγάπης, της Παρτιζάν Βελιγραδίου κέρδισε το πρωτάθλημα και το κύπελλο το 2001-02, χωρίς όμως να το χαρεί όπως ήθελε, αφού είχε έναν σοβαρό τραυματισμό. Την επόμενη χρονιά βρέθηκε στο ρωσικό  πρωτάθλημα και φόρεσε τη φανέλα της Ουράλ. Επόμενος σταθμός του το Βέλγιο και η ομάδα της Verviers-Pepinster. Στο ελληνικό πρωτάθλημα αγωνίστηκε με τον Πανελλήνιο  τις σεζόν 2005-06 και 2006-07, όπου και συνεργάστηκε με τον Αργύρη Πεδουλάκη. Τη σεζόν 2006-07 αγωνίστηκε αρχικά στη νεοφώτιστη Βίζουρα στο πρωτάθλημα της Σερβίας και σε 9 παιχνίδια είχε 14,8 πόντους μ.ο., 5,2 ριμπάουντ μ.ο. και 2 ασίστ ανά παιχνίδι.

-Στις 20 Δεκεμβρίου 2007 ήρθε στο Ρέθυμνο και στο Ρέθυμνο Aegean, φορώντας την φανέλα του για 17 παιχνίδια έχοντας 10.2 πόντους ανά παιχνίδι (174 συνολικά), 4.6 ριμπάουντ ανά παιχνίδι και συμβάλλοντας τα μέγιστα για να παλέψει η ομάδα για την παραμονή της, έστω και αν απέτυχε.
Την επόμενη σεζόν ο Σέρβος φόργουορντ συνέχισε στο Ελληνικό πρωτάθλημα, φορώντας εκ νέου τη φανέλα του Πανελληνίου σε 27 παιχνίδια (25 κανονική διάρκεια και 2 πλέι οφ) έχοντας 5.6 πόντους, και 2.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι.
Την περίοδο 2009-2010 ο Νάτσφεϊ είχε 5.1 πόντους και 1.9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο με τη φανέλα του Αμαρουσίου, αγωνιζόμενος και στην Ευρωλίγκα με την ομάδα των βορείων προαστίων.
Την περυσινή χρονιά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης φορώντας τη φανέλα της Ιγκοκέα.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.