Ρέθυμνο Aegean | Πρώτοι στόχοι, στο προσκήνιο.

Ξεκίνησε ο ο σχεδιασμός του Ρέθυμνο Aegean  άμα της επιστροφής της ομάδας στην Α1 Εθνική κατηγορία.Πρώτος στόχος ο Καράμπολας και οι....

Οι Ρεθυμνιώτες σηκώνουν τα μανίκια και αρχίζουν να οργανώνονται για την νεα σαιζόν. Ο Στέργιος Κουφός απολαμβάνει το γαμήλιο ταξιδι του στο Μιλάνο και απο εβδομάδα πιάνει Ρέθυμνο.

Τη στιγμή που ο Απόλλωνας Τσόχλας οδεύει προς παραμονή, οι άνθρωποι του ΑΓΟΡ κάνουν τις πρώτες τους κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας το συγκρότημα του Ρεθύμνου ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Βαγγέλη Καράμπουλα.
Ο 30χρονος γκαρντ / φόργουορντ βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου από τον Ίκαρο και ο Στέργιος Κουφός τον έχει τοποθετήσει ψηλά στη λίστα του, αφού ποντάρει πολλά στην εμπειρία του, αλλά και στο πλούσιο ταλέντο του. Στα υπόψη βρίσκονται επίσης οι Βλάντο Γιάνκοβιτς και Ζήσης Σαρικόπουλος.
-Πάντως, προεργασία έχει ξεκινήσει ήδη ο μεγαλομέτοχος του Ρέθυμνο Aegean κ. Κωστής Ζομπανάκης. O μεγαλομέτοχος εξετάζει τις περιπτώσεις Αμερικανών αθλητών που θα ήταν προσιτοί οικονομικά στο Ρέθυμνο Aegean.
-Επίσης έχει υπάρξει μία επαφή με τον Μανόλη Παπαμακάριο, αλλά όσο το κασέ του είναι τόσο υψηλό, δεν μπορεί να επέλθει «γάμος».
-Από εκεί και πέρα, έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για ενεργοποίηση και πάλι της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (ΚΑΕ), κάτι το οποίο αυτή τη φορά δεν είναι χρονοβόρο.

ΜΕ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α1!
Την φανέλα με την οποία το Ρέθυμνο Aegeanθα αγωνίζεται στα παιχνίδια της Α1 Εθνικής κατηγορίας, θα κοσμεί το λογότυπο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Η διοίκηση της Ρεθυμνιώτικης ομάδας ήλθε σε συμφωνία με την διοίκηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, το οποίο για τρίτη χρονιά θα αποτελέσει έναν από τους χορηγούς της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ρέθυμνο Aegean, για την ανανέωση της συνεργασίας με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. «Η Κ.Α.Ε. Ρέθυμνο Aegeanείναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Το λογότυπο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου θα κοσμεί τη φανέλα της ομάδας μας, για την προσεχή αγωνιστική περίοδο στην Α1 κατηγορία. Η Διοίκηση του Ρέθυμνο Aegeanευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του Τ.Τ. κ. Κλέωνα Παπαδόπουλο για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε, καθώς και το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της Τράπεζας για την εξαιρετική συνεργασία στην επίτευξη αυτής της σημαντικής χορηγίας για τον σύλλογο μας».
Πέρα από αυτή την ανανέωση η διοίκηση και το τμήμα marketingτου Ρέθυμνο Aegeanείναι κοντά και στην ανανέωση της χορηγίας με την αεροπορική εταιρεία Aegeanκαι το μόνο που απομένει είναι οι τυπικές διαδικασίες για την επικύρωση της συνεργασίας. Έτσι ο ΑΓΟΡ και την επόμενη χρονιά θα είναι ομάδα με «ονοματεπώνυμο», συνεχίζοντας να προφέρεται ως Ρέθυμνο Aegean.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.