Θα είναι όλοι εκεί.Απονομή κυπέλλου ανόδου στον ΟΦΗ από τον δήμαρχο κ. Γιάννη Κουράκη !!!!

Φιέστα ανόδου ετοιμάζει ο ΟΦΗ, καθώς θα υπάρχει κύπελλο ανόδου, που στην...πορεία μπορεί να γίνει κύπελο πρωταθλήματος, αν κερδίσει το Πέραμα.παράλληλα, θα υπάρχουν υψηλές παρουσίες με προεξέχοντα (που θα κάνει και την απονομή), τον δήμαρχο Ηρακλείου κ.Γιάννη Κουράκη.
Αντιγράφουμε απο το επίσημο σαιτ της ομάδας του ΟΦΗ.


-Το απόγευμα της Κυριακής στις 19.000 το κλειστό γυμναστήριο στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, αναμένεται να γνωρίσει μεγάλες πιένες.Όλοι στην οικογένεια του ΟΦΗ ζουν και αναπνέουν για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ερμή Περάματος.Στον αγώνα αυτό οι φίλαθλοι της πόλης του Ηρακλείου αναμένεται να δώσουν βροντερό παρόν.
-Παράλληλα η διοίκηση με συντονισμένες ενέργειες, κάνοντας περισσότερο επίσημη την φιέστα, αναμένεται να δώσει κύπελλο ανόδου στον ΟΦΗ, μετά το τέλος του παιχνιδιού το Πέραμα.Αν μάλιστα η ομάδα μας κερδίσει αυτό το παιχνίδι, τότε το κύπελλο στον πρωταθλητή Β΄Εθνικής περιόδου 2010-2011 ΟΦΗ , θα παραδώσει ο δήμαρχος Ηρακλείου κος Γιάννης Κουράκης που θα τιμήσει με την παρουσία του στο παιχνίδι.Παρόντες θα είναι επίσης και οι (επί πολλά χρόνια), αρωγοί της προσπάθειας του τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ ,οι κ.κ. Καράτζης, Παπακαλιάτης,Βελούδας,Περβολαράκης.Επίσης το παρόν θα δώσουν όλοι η μικροί η μεγάλοι χορηγοί της ομάδας.Η διοίκηση του ερασιτέχνη ΟΦΗ, εκφράζει την βαθιά ευγνωμοσύνη της, στους ανθρώπους αυτούς.
-Ο μεγαλύτερος πόλος έλξης παραμένει και θα είναι η ίδια η ομάδα μπάσκετ, γι αυτό θα είμαστε όλοι στο ΒΑΚ, την Κυριακή 5 Ιουνίου στις επτά, να γιορτάσουμε την άνοδο.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.