Απόστολος Παπουτσάκης | "Στη σφαίρα της φαντασίας η συνένωση ".

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sporfm.gr, στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με την επιτροπή μπάσκετ του Εργοτέλη, ξεκαθάρισε, ότι όλα όσα ακούγονται και έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι στη σφαίρα της φαντασίας και δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα να γίνει πραγματικότητα.

Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του Απόστολου Παπουτσάκη και έδωσαν το παρών όλοι οι παράγοντες του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου, το οποίο πραγματοποίησε μια πάρα πολύ καλή αγωνιστική χρονιά, καταφέρνοντας όχι απλά να κρατηθεί στην κατηγορία, αλλά να καταλάβει και την 6η θέση του πρωταθλήματος.

Η πορεία και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας χαρακτηρίσθηκε από όλους εξαιρετική και απόλυτα επιτυχημένη, με μια εξαίρεση στον οικονομικό τομέα, όπου σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Παπουτσάκη, ο προϋπολογισμός ξέφυγε, όχι όμως πολύ, από το αρχικό πλάνο.
Το βασικό θέμα συζήτησης ήταν το οικονομικό. Ο κ. Παπουτσάκης ξεκαθάρισε στους παράγοντες του τμήματος μπάσκετ ότι τη νέα χρονιά ο προϋπολογισμός θα πρέπει να είναι μικρότερος από τον περσινό (ακούγεται για 30% μείωση) ,χωρίς  να ξεφύγει από το αρχικό πλάνο.
-Οι παράγοντες της Ε.Μ. του Εργοτέλη, τόνισαν ότι θα κάνουν το καλύτερο, ώστε να ισοσκελιστεί ο προϋπολογισμός και να πραγματοποιηθούν οι στόχοι για την νέα χρονιά, που είναι η παραμονή στην κατηγορία, με καλή πορεία.
-Σε δηλώσεις του στο kritikobasket.gr ο προπονητής των "κιτρινόμαυρων", κος Γ.Μακράκης τόνισε ότι "Ο Εργοτέλης είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να έχει λύσεις για όλους τους στόχους, καθώς ο βασικός κορμός  υπάρχει, ενώ αν θέλει μπορεί και να πρωταγωνιστήσει η αν θέλει μπορεί να αναδείξει αθλητές μέσα από τις υποδομές του.Όλα είναι θέμα του μπάτζετ, καθώς αυτό καθορίζει τις εξελίξεις".
-Παράλληλα συνεχίζεται η μεταβατική περίοδος με τους παίκτες που έχουν απομείνει στο ρόστερ να κάνουν προπονήσεις μέχρι τις 10 Ιουλίου
Στα αγωνιστικά,μόνο τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει για την επέκταση της συνεργασίας του Νίκου Γιωργοπαπαδάκου με τον Εργοτέλη.
Ο 25άχρονος γκαρντ αναμένεται να ανοίξει το… χορό των ανανεώσεων για την κρητική ομάδα, ενώ την Τετάρτη (29/06) θα τεθεί επί τάπητος και ο μεταγραφικός σχεδιασμός, καθώς θα υπάρξει ραντεβού ανάμεσα στους διοικούντες και τον προπονητή, Γιώργο Μακράκη.
- Τέλος  συνεχίζεται το καμπ του Εργοτέλη με αθλητές μικρών ηλικιών, με την συμμετοχή να έχει ξεπεράσει τα 50 παιδιά....
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.