Ηρόδοτος | Απέκτησε Μ.Οικονόμου, Π.Αρβανίτη και Μ.Σαράντη.

Στα... φόρτε του βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ηροδότου για να συμπληρωθεί το παζλ, προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί δυνατή στις απαιτήσεις της κατηγορίας, είναι αυτές τις ημέρες η Νέα  Αλικαρνασσός.

Ο Π.Αρβανίτης
Ο σχεδιασμός απαιτεί με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί σε όλη τη χώρα και δη στο μπάσκετ, χαμηλό μπάτζετ και οι διοικούντες του Ηροδότου, διαλέγουν το καλύτερο δυνατό ,ώστε να ενισχυθεί η ομάδα.
Έτσι οι εισηγήσεις του Γ.Κόκκινου ( που μετά τον γάμο του το προηγούμενο Σάββατο, κάνει ταξίδι του μέλιτος στο... κλειστό "Μ.Μερκούρη") , έγιναν δεκτές και αποκτήθηκαν τρεις παίκτες.
-Ο  παίκτης του Ανδρογέα πέρυσι και 2ος σκόρερ πίσω από τον Β.Μαιστρέλλη,  Παναγιώτης Αρβανίτης, ο  Μιχάλης Σαράντης που την σεζόν που μας πέρασε είχε αγωνιστική απραξία, αλλά είχε αγωνιστεί πρόπερσι στον Παπάδο Γέρας στην Γ Εθνική.
-Τέλος οι διοικήσεις Δειλινού και Ηροδότου συμφώνησαν για τον δανεισμό του φόργουορντ Μ.Οικονόμου, οποίος είχε καλή παρουσία με το Δειλινό στην Γ΄Εθνική.
-Το Σαββατοκύριακο αναμένεται θερμό για τους "μπλε' που θα ανακοινώσουν μια -δυο μεταγραφές ακόμα.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.