Σ.Κουφός : «Εμείς μόνο ξέρουμε τι περάσαμε»

Για την πρόσφατη εμπειρία που πέρασε η ομάδα του, έκανε δηλώσεις ο τεχνικός της Κρητικής ομάδας Στ.Κουφός.

"Εμείς μόνο ξέρουμε…" τόνιζε…
 «Τόσο έντονες συναισθηματικές καταστάσεις που μπορεί να σου προσφέρει ο αθλητισμός, νομίζω πως πολύ δύσκολα μπορεί να σου προσφέρει κάτι άλλο στη ζωή. Λίγοι μπορούν να ξέρουν πως μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε αυτές τις καταστάσεις μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες και ξαφνικά έρχεται αυτή η εμφάνιση και η νίκη και σε συνδυασμό με την ήττα των Ίκαρων μας δίνει διπλή χαρά.

-Ο Στέργιος Κουφός ξέρει πολύ καλά ότι όποιος είναι έξω από το χορό, πολλά τραγούδια ξέρει. Ο ίδιος και οι παίκτες του προσέχουν για να έχουν…

«Μας έχει γίνει μάθημα η ήττα από τον Απόλλωνα και θα περιμένουμε να κάνουμε τη μία νίκη που χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε. Θα έχει γίνει ένα μικρό θαύμα αν τελικά αυτή η ομάδα καταφέρει να πάρει την άνοδο στην Α1.

-Για το τέλος, ζήτησε από τον κόσμο να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην ομάδα. Άλλωστε όπως χαρακτηριστικά τονίζει, η συγκεκριμένη ομάδα πρεσβεύει πολλά πράγματα μαζί κι όχι μόνο το μπάσκετ…

«Μετά από όσα αστεία ακούστηκαν όλο αυτό τον καιρό, νομίζω πως τώρα μπορούμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο, τον οποίο η ομάδα χρειάζεται κοντά της και στα καλά και κυρίως στα άσχημα. Όταν είναι όλα καλά, τότε είμαστε οι πραγματικοί Έλληνες. Ο ΑΓΟΡ όμως, πρεσβεύει και άλλα πράγματα για την πόλη, δεν είναι μία απλή ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και παίζει στην Α2. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να είναι μέσα μας και να μας στηρίζει. Πολύς κόσμος το κάνει αυτό και είναι κοντά μας στη μάχη που δίνουμε για την άνοδο στην Α1».

Πηγή: "rethymnosportfm.gr".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.