Απονομή του τίτλου, στις γυναίκες του "Ηράκλειο".

Στο ημίχρονο του αγώνα ανάμεσα στο «Ηράκλειο» και τον Αργοναύτη Τριγλίας πραγματοποιήθηκε και η απονομή της κατάκτησης του τοπικού πρωταθλήματος από τη γυναικεία ομάδα του «Ηράκλειο». Η νίκη αφιερώνεται στον κ.Παπουτσάκη....
Η νέα διοίκηση της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης πρωτοτύπησε κι έτσι αντί για του χρόνου έκανε την απονομή φέτος. Σύσσωμη η ομάδα των γυναικών έδωσε το παρών, ενώ η αρχηγός Καλλιόπη Νισταζάκη σήκωσε την κούπα με τη συνοδεία των τριών παιδιών της, αλλά και υπό το βλέμμα του συζύγου Γιάννη Στεφανάκη που καθόταν στον πάγκο του «Ηράκλειο», αλλά δεν αγωνίστηκε λόγω ενός τραβήγματος στον τετρακέφαλο που τον ταλαιπωρεί. Τα κορίτσια του Βαγγέλη Κουκαρούδη χειροκροτήθηκαν από το λιγοστό κόσμο που βρέθηκε χθες στο Λίντο και πλέον προετοιμάζονται για τα μπαράζ ανόδου στην Α2 γυναικών, τα οποία δεν είναι ακόμα γνωστό πότε θα διεξαχθούν.
Πηγή κειμένου :"Εφ.Νέα Κρήτη".
Γ΄Εθνική, Εργοτέλης | Αφιερωμένη εξαιρετικά, στον πρόεδρο η νίκη.
Μετά το τέλος του αγώνα Παπάδος Γερας-Εργοτέλης 61-87, τεχνική ηγεσία και η Επιτροπή Μπάσκετ του συλλόγου αφιέρωσε τη μεγάλη αυτή νίκη στον πρόεδρο του Εργοτέλη κ.Απόστολο Παπουτσάκη με την ευχή για "γρήγορη ανάρρωση", στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.