Τα νέα των ομάδων μας στις Εθνικές κατηγορίες:

Τα τελευταία νεα των ομάδων μας που αγωνίζονται στις Εθνικές κατηγορίες.

Ρέθυμνο Aegean -Σ.Κουφός: «Εχουμε προβάδισμα».
(infobasket)Εχει αγκαλιάσει τη δεύτερη θέση και πλέον η τύχη είναι στα χέρια του. Το Ρέθυμνο πραγματοποίησε ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Πιερικό Αρχέλαο, αποδεικνύοντας ότι έχει τον πρώτο λόγο για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μεγάλα σαλόνια.
Σε δηλώσεις του ο Στέργιος Κουφός παραδέχθηκε ότι οι Κρητικοί έχουν το πάνω χέρι για την άνοδο, αλλά παράλληλα έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, για να μην υπάρξει εφησυχασμός.
Ο κόουτς του ΑΓΟΡ αναφέρόμενος  στην ομάδα είπε: «Αν μου ζητούσατε να χαρακτηρίσω κάπως την ομάδα μας, θα την παρομοίαζα με την Λερναία Ύδρα, γιατί και 1-2 παιδιά όταν δεν πάνε καλά για 2-3 λεπτά είναι τόσο προσηλωμένα στην άμυνα και δεν χάνουμε τη συγκέντρωση μας. Καταφέραμε και κρατήσαμε μία πολύ καλή ομάδα στους 55 πόντους γιατί τα παιδιά ήταν πολύ συγκεντρωμένα.
Από εδώ και πέρα και εγώ που ήμουν φειδωλός, οφείλω να ομολογήσω ότι έχουμε το προβάδισμα για να ανέβουμε κατηγορία. Αυτό βέβαια αποτελεί μια τεράστια ευθύνη για εμάς, το οποίο πρέπει να διαχειριστούμε όπως πρέπει. Θα πρέπει να συνεχίσουν τα παιδιά να δείξουν αυτή την εικόνα και να με βγάζουν ασπροπρόσωπο. Είθισται οι ομάδες του Κουφού να είναι καλύτερες στον β’ γύρο, από ότι στον α’ και στο δεύτερο μισό, μέχρι τώρα έχουμε μόλις μία ήττα από το Λαύριο, όπου ήμασταν και εκεί εξαιρετικοί.
Είναι πολύ ιδιαίτερο αυτό το πράγμα για μένα. Δεν υπάρχουν μαγικά, μόνο η δουλειά και η προσήλωση που μπορεί να φέρει τα αποτελέσματα. Φυσικά και παίζει σημαντικό ρόλο, ότι σε κάθε παιχνίδι βγάζουμε και άλλο πρωταγωνιστή».
-Ηράκλειο-Δοκιμάζει τις δυνάμεις του χωρίς τον Χαρίση.
(sporfm.gr).Χωρίς τον Χρήστο Χαρίση συνεχίζεται η προετοιμασία του Ηρακλείου ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Κυριακής στο Λίντο στι 5:00, με αντίπαλο τον Αργοναύτη Τριγλίας.
Ο έμπειρος γκαρντ συνεχίζει την αποθεραπεία στην Αθήνα μετά το σοβαρό τραυματισμό του στην κλείδα και αναμένεται στο Ηράκλειο την Παρασκευή, οπότε και θα επανεξεταστεί για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.
Υπάρχουν ακόμα κάποιες μικρές ελπίδες να προλάβει το παιχνίδι με το Φιλαθλητικό την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ, αλλά δεν είναι πολλές. Ήδη εξάλλου το προπονητικό τιμ της ομάδας προσαρμόζει τα σχέδιά του με δεδομένη την απουσία του Χαρίση.
Το Κυριακάτικο παιχνίδι, λοιπόν, κόντρα στον Αργοναύτη θα αποτελέσει μία καλή πρόβα για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας χωρίς τον ηγέτη της ενόψει του… τελικού με τον Φιλαθλητικό. Θεωρείται βέβαια δεδομένο ότι περιθώρια για ήττα δεν υπάρχουν, ενώ το παιχνίδι κρύβει παγίδες καθώς και η ομάδα της Τριγλίας «καίγεται» για τη νίκη που θα τη διατηρήσει στο παιχνίδι της παραμονής.
EOK | Ανακοινώσεις Επιτροπής Πρωταθλημάτων.
Μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας Ηράκλειο ΟΑΑ – ΑΟ Αργοναύτης Τριγλίας για την 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών
(2ος Όμιλος Νότου) της 8/5/2011 αντί ώρας 17.00 θα διεξαχθεί ώρα 16.00 στο ίδιο γήπεδο. 

-Εργοτέλης-Γ. Μακράκης : "Έχουμε ισχυρό κίνητρο με τον Παπάδο Γέρας"  
(sporfm.gr)Η μίνι προετοιμασία του Εργοτέλη συνεχίζεται, εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παπάδο Γέρα. Ο Γιώργος Μακράκης εκμεταλλεύθηκε την πολυήμερη διακοπή του πρωταθλήματος και δούλεψε στην ατομική βελτίωση των παικτών του, όπως επίσης και στη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης.

Για να διατηρηθούν σε αγωνιστικό ρυθμό, οι "κιτρινόμαυροι" έδωσαν φιλικά παιχνίδια με τοπικές ομάδες.
Ο Γιώργος Μακράκης μίλησε στο basketblog.gr για την αναμέτρηση με την ομάδα της Μυτιλήνης:
"Είναι ένα περίεργο παιχνίδι καθώς δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι αντίπαλοι μας δεδομένου του γεγονότος πως έχουν υποβιβαστεί. Από την πλευρά μας, θα πάμε να αντιμετωπίσουμε την ομάδα με τον δέοντα σεβασμό, όπως άλλωστε συνέβη και σε όλα τα παιχνίδια της σεζόν.
Είναι από τα παιχνίδια που μία ομάδα που παλεύει για την παραμονή τηςπρέπει να κερδίζει. Έχουμε ισχυρό κίνητρο καθώς θέλουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ώστε να μην διακυβεύεται κάτι στην τελευταία αγωνιστική στο παιχνίδι με τον Σπόρτιγκ.
Έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Είμαστε καλύτερη ομάδα από κάποιες που βρίσκονται στην ίδια θέση με εμάς, αλλά οι καταστάσεις και τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίσαμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς δεν μας επέτρεψαν να είμαστε σε καλύτερη βαθμολογική θέση".



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.