Βραδιά φιέστας το Σάββατο στην Αλικαρνασσό.

Ήταν όλοι εκεί !!! Διοίκηση παίκτες προπονητές και πάνω απ όλα οι φίλαθλοι της ομάδας το Σάββατο βράδυ στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη".Σε μια βραδιά όπως αρμόζει σε πρωταθλητές.

Σε μια καλοστημένη γιορτή, αφού φρόντισαν οι άνθρωποι της ομάδας να είναι όλα τέλεια.Και πιστέψτε με .Όλη την προηγούμενη εβδομάδα "έτρεχαν", για να φέρουν πέρας  την αποστολή που τους είχε ανατεθεί.Και γιατί όχι άλλωστε ; Τους άξιζε.Ήταν η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΡΑΔΙΑ !!!. Η ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ !!!Οι φίλαθλοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αντάμειψαν τους πρωταθλητές-τριες, με συνθήματα-βεγγαλικά και πολύ χειροκρότημα.

Η γιορτή που διήρκεσε γύρω στις ώρες , ξεκίνησε με τον αγώνα Ανδρών-Βετεράνων και έπειτα  ακολούθησε η βράβευση στους πρωταθλητές απο το Μ.Δασκαλάκη στον Γιάννη Σταματάκη, αλλά και στις Παγκορασίδες Β' του συλλόγου, που κατέκτησαν τον τίτλο στην κατηγορία τους.Επίσης ο πρώην δήμαρχος Αλικαρνασσού και νυν αντιδήμαρχος Ηρακλείου Βαγγέλης Συσαμάκης απένειμε τα μετάλλια στους πρωταθλητές.
Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ κος Μ.Δασκαλάκης  ( ο οποίος....ξαναθυμήθηκε τα παλιά και έκατσε στον πάγκο των βετεράνων), ο κος Σισσαμάκης και πολλοί φίλοι .

-Ο προπονητής των πρωταθλητών (που κατα τα καθιερωμένα...πέταξε στον άερα (και αποθεώθηκε), απο τα χέρια των παικτών του Γιάννης Κόκκινος δήλωσε:
« Είναι πολύ ωραίες στιγμές για το σωματείο και αξίζει αυτή η αναγνώριση στα παιδιά που μόχθησαν πολύ για τον τίτλο. Σιγά σιγά όμως πρέπει να σκεφθούμε την επόμενη χρονιά που θα είναι πολύ απαιτητική».
-Την Κυριακή υπήρχε και συνέχεια, καθώς πάικτες , προπονητές παράγοντες, δεξιώθηκαν όλοι στο σπίτι του κ.Γ.Πασχαλίδη στην Ελιά.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.