Πρόγραμμα Αγώνων Κατάταξης Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Αμπελώνα,Ανατόλια και ΄Εσπερο θα αντιμετωπίσει κατά σειρά το Ηράκλειο το τριήμερο 27-29 Μαίου στην Λειβαδιά .Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ.


Πρόγραμμα Αγώνων Κατάταξης Γ’ Εθνικής Κατηγορίας
Το τριήμερο 27-29 Μαΐου 2011 θα πραγματοποιηθούν στο ΔΑΚ Λιβαδειάς οι αγώνες κατάταξης των σωματείων της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών για την περίοδο 2010/11. Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Παρασκευή 27/5/2011 
18:00 Έσπερος ΑΟ ΠΑ – ΣΑΑΚ Ανατόλια 
20:00 Ηράκλειο ΟΑΑ – ΓΣ Αμπελώνα 

Σάββατο 28/5/2011 
17:00 ΓΣ Αμπελώνα – Έσπερος ΑΟ ΠΑ 
19:00 ΣΑΑΚ Ανατόλια – Ηράκλειο ΟΑΑ 

Κυριακή 29/5/2011 
16:30 Ηράκλειο ΟΑΑ – Έσπερος ΑΟ ΠΑ 
18:30 ΣΑΑΚ Ανατόλια – ΓΣ Αμπελώνα ...

Αμφίβολος ο  Χαρίσης- Ταλαιπωρούνται οι Στεφανάκης, Πάλλης και Αγαπητός.
-Υπό την καθοδήγηση του Νίκου Τoύλη, που επιστρέφει στους πάγκους μετά από 13 χρόνια, συνεχίζεται η προετοιμασία του Ηράκλειο για τους αγώνες κατάταξης.Πρώτο μέλημα της τεχνικής ηγεσίας είναι η ψυχολογική ανάταση της ομάδας μετά το αρχικό σοκ που υπέστησαν την Κυριακή στο Λίντο.
Βέβαια δεν λείπουν και τα αγωνιστικά προβλήματα, καθώς ο Χ.Χαρίσης ξανακτύπησε στο ίδιο σημείο (ώμος), και δεν έχει μπει στο παρκέ, ενώ από τραυματισμούς ταλαιπωρούνται και οι Πάλλης,Αγαπητός και Στεφανάκης, που αναμένεται να "σφίξουν τα δόντια" και να δώσουν το παρών.
-Να τονιστεί ότι πέρυσι από την ίδια διαδικασία είχαν επωφεληθεί οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες.
Οι ομάδες  Διαγόρας και τον Φίλιππο Βέροιας  ανέβηκαν στη Β’ Εθνική, ενώ ο Κόροιβος έφθασε μέχρι την Α2 μέσω συγχώνευσης.
-Τέλος στην προπόνηση της Τρίτης παραβρέθηκε και ο Μανόλης Δημητριάδης, ο οποίος θέλησε να αποχαιρετίσει τους παίκτες μια και η απόφασή του να αποχωρήσει πάρθηκε χωρίς να έχει ενημερώσει τους παίκτες.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΠΙΘΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΠΟΝΔΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΟΠΑΔΙΣΜΟ ΚΑΠΟΙΩΝ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΣΕΨΑΝ ΟΙ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ !!!