Ρέθυμνο Aegean |Τ. Τριαντάφυλλος: «Δικαιούμαστε την άνοδο, γιατί είμαστε καλύεροι»

Σε συνένετυξή του στο "Ρέθυμνο Σπορ FM 103,3" ,ο διευθυντής του τμήματος Τάσος Τριαντάφυλλος, μιλάει  για την κατάσταση που επικρατεί στα ενδότερα της ομάδας κι εξηγεί τι μέλλει γενέσθαι από ‘δω και στο εξής...
Διαβάστε αναλυτικά:



«Δεν ξέρω τι να πω, είμαστε ιδιαίτερα άτυχοι! Τυχαίνει να δίνουμε αγώνες τη στιγμή που οι αντίπαλοί μας, τους χρειάζονται διακαώς μια και σε διαφορετική περίπτωση, κινδυνεύουν να υποβιβαστούν. Έτσι όμως είναι αυτά! Βρισκόμαστε σε πλεονεκτική θέση αλλά για σκεφτείτε, χτίζαμε μία ομάδα που επεδίωκε την είσοδό της στην 8αδα και τώρα βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την άνοδο! Αν είχαμε παίκτες που προορίζονταν για κάτι πολύ παραπάνω, προφανώς και θα είχαμε κάνει δικά μας κάποια παιγνίδια που δεν τα πήραμε. Όταν χάνουμε 6 ματς στο καλάθι και δύο στον πόντο, καταλαβαίνετε, πόσο λεπτές είναι οι ισορροπίες. Γι’ αυτό λέω ότι εκεί, πολλές φορές τη διαφορά, την κάνουν οι παίκτες.
Ας μην είμαστε όμως άδικοι. Τα παιδιά είναι αυτά που έχουν φέρει την ομάδα στην 2η θέση Βλέπετε λοιπόν, πόσο κακό μας έκανε στην ουσία, η ήττα με τον Απόλλωνα… κι ας έχουμε χάσει τα άλλα δύο παιγνίδια (ΚΑΟΔ, Ερμής).
Με τον Ερμή, πραγματοποιήσαμε ένα πολύ κακό α’ ημίχρονο. Τα παιδιά της ομάδας του Λαγκαδά, έκαναν παράλληλα ένα εκπληκτικό α’ 20λεπτο σκοράροντας κάποια «τρελά» καλάθια  (8/12 τρίποντα), «πυροβολώντας» από παντού κι απέναντι σε καλές δικές μας άμυνες. Τώρα, χρειαζόμαστε νίκη μέσα στην Ερυθραία για να τελειώνουμε και να μην εξαρτόμαστε από κανέναν»!
- Πως είναι ψυχολογικά η ομάδα τώρα που τα περιθώρια έχουν στενέψει;
«Ψυχολογικά, είμαστε καλά όπως ήμασταν και πριν άλλωστε... Η ομάδα, γυμνάζεται κανονικά και με την ίδια συχνότητα όπως πριν γιατί ξέρουμε ότι αυτό, είναι παροδικό. Εννοείται ότι, θα είμαστε πολύ καλύτερα αν κερδίσουμε τον Αρκαδικό και φυσικά εάν μπορέσουμε να φύγουμε νικητές από την Ερυθραία που είναι και το τελευταίο και πιο δύσκολο εκτός έδρας ματς για φέτος»!
- Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η συμμετοχή του κόσμου τέτοιες κρίσιμες ώρες;
«Ο κόσμος πρέπει να ευαισθητοποιηθεί για μία ακόμη φορά και να έρθει στο γήπεδο να στηρίξει την ομάδα. Είναι επιτακτική ανάγκη να κερδίσουμε. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και θα το δείτε το Σάββατο.  Τα παιδιά, δείχνουν μεγάλη όρεξη στην προπόνηση. Συνολικά, έχουμε αποδείξει ότι είμαστε καλύτεροι από τους υπόλοιπους και δικαιούμαστε την άνοδο».

Δημήτρης Τζαγκαράκης Ρέθυμνο Σπορ FM 103,3



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.