Β΄Εθνική | Το καλό ...κρατούσε για το τέλος ο ΟΦΗ (97-80) τον Αίολο Τρικάλων.

Το πρώτο από τα τρία βήματα που χωρίζουν τον ΟΦΗ από την κατάκτηση του τίτλου στην Β Εθνική, ήταν επιτυχές.Το συγκρότημα του Β.Βλάχου, νικώντας κούραση και τον αντίπαλό του κατάφερε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο στην Α2, ενώ παράλληλα, διατηρεί τους "ασπρόμαυρους"  σε "τροχιά τίτλου".



Αναφορικά με το παιχνίδι, η εικόνα που άφησε ο ΟΦΗ, σε σχέση με το σκορ, είναι τελείως αντίθετη.Για τρία δεκάλεπτα το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, με τις δυο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ και μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΟΦΗ έδειξε τις πραγματικές του δυνατότητες και κατάφερε να πάρει την διαφορά στο σκορ.
Κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα οι χαλαρές άμυνες και ο λίγος κόσμος.Μάλιστα όταν ήρθαν οι φίλοι του ΟΦH στο ΒΑΚ, στο τελευταίο δεκάλεπτο, τότε οι παίκτες του Β.Βλάχου, απέκτησαν "φτερά στα πόδια" και με καλή άμυνα και ευστοχία, πήραν εύκολα το ροζ φύλλο.
-Παναγάκης,Σουφλιάς,Τσακιρίδης,Καραδολάμης,Μπαλάφας,Μπάρδας οι κορυφαίοι .
-Στην κούραση από τους 28 αγώνες της ομάδας του στάθηκε ο προπονητής της ομάδας μας Βαγγέλης Βλάχος τονίζοντας:"Θεωρητικά για εμάς αυτό το παιχνίδι ήταν εύκολο αλλά επειδή έχουμε πετύχει τον στόχο της ανόδου και υπάρχει και η κούραση μετά από 28 παιχνίδια περιμέναμε ότι το ματς με τον Αίολο δεν θα είναι εύκολο. Ο αντίπαλος μας στάθηκε πολύ καλά μέσα στο γήπεδο για τρία δεκάλεπτα αλλά πιστεύω ότι στο τέταρτο δεκάλεπτο καταφέραμε να δέσουμε την άμυνα , και υπήρχε και μεγαλύτερη ευστοχία ώστε να έρθει η νίκη".
Παράλληλα τόνισε πως δεν τον πείραξε που δεν είχε το ΒΑΚ κόσμο , καταλήγοντας ότι "ον περιμένουμε στον τελευταίο αγώνα με το Πέραμα για να γιορτάσουμε μαζί την άνοδο".
ΟΦΗ – ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 97-80
Διαιτητές: Παπαφωτίου-Αναγνώστου
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-21, 49-39, 66-66, 97-80
ΟΦΗ (Βλάχος): Τσερκιτζόγλου , Μπάρδας  12 (4), Ματενίδης 2, Ξενάκης 4, Τσακιρίδης 17 (1), Καραδολάμης 13 (1), Παναγάκης 18 (4), Ψάλτου, Μπαλάφας 12, Σκαμνάκης, Σουφλιάς 15, Μούρτος 4.
ΑΙΟΛΟΣ (Γιασσάρης): Λεπενιώτης 10 (2), Χρυσόπουλος 2, Τριανταφύλλου 3 (1), Κατράνας 14 (4), Περρωτής 15, Καντάρκος, Φούντας 20 (2), Γιανναλέτσος 16 (1).


Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής:
Πέραμα-Φίλιππος Βέροιας  110-82
ΟΦΗ -Αίολος Τρικάλων 97-80

Μ. Αλέξανδρος - ΜΕΝΤ 50-58
Αναγέννηση Φλ. – Νέα Κηφισιά 64-74
Αιγάλεω – Ολύμπια Λ. 20-0α.α.
Δόξα Λ. – Αίας Ευόσμου 83-78
Απόλλων Καλ. – Δούκας 82-70
Στρατώνι – Διαγόρας Ρ. (26/05)





Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.