Επιτυχόντες Προστάζ Διαιτητών 2011 | Αξιολογήθηκε ο Δ.Χατζημάρκoς !!!

 Με επιτυχία πέρασε ο μοναδικός εκπρόσωπος της Κρήτης το Σεμινάριο Επιλογής (Προστάζ) Διαιτητών) 2011.Σε σύνολο 57 πέρασαν 18, και μέσα σε αυτούς ο ταλαντούχος νεαρός διαιτητής.Η ανακοίνωση του ΣΥΔΚΑΚ-Φωτογραφίες..
Ευχές για μια αξιόλογη καριέρα, και γιατί όχι, να τον δούμε και στην Α1.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ΟΔΚΕ  το διήμερο 20-21  Μαΐου πραγματοποίησε στον  Πειραιά , σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Νότιας Αττικής , το Σεμινάριο Επιλογής (Προστάζ) Διαιτητών) 2011.
Από 57 προτεινόμενους υποψηφίους διαιτητές Τοπικών  κατηγοριών, από τους Συνδέσμους όλης της χώρας περάτωσαν με επιτυχία τις εξετάσεις οι παρακάτω 15  άνδρες και 3 γυναίκες διαιτητές".


ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΑΚΑΛΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΘΡΑΚΗΣ
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣΚ.Δ.ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΚΡΗΤΗΣ
ΒΟΡΔΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΜΑΜΑΤΣΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΡΟΔΙΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣΛΕΣΒΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣΣΕΡΡΩΝ
ΝΤΟΓΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣΗΜΑΘΙΑΣ
ΚΑΛΕΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣΚΙΛΚΙΣ
ΜΑΡΟΥΔΙΑΣ ΙΑΚΩΒΟΣΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΚΑΡΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝ.ΝΟΤΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΛΑΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΝΟΤΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΖΙΩΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΒ/Δ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΛΑΖΟΓΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΚΟΣΜΑ ΚΑΛΙΡΟΗΛΕΣΒΟΥ
ΠΛΑΤΕΛΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑΣΑΜΟΥ
Ο Δ.Χατζημάρκος (αριστερά) και ο κος Μαχαιριανάκης (δεξιά).
Το Δελτίο τύπου του Συνδέσμου Διαιτητών Κρήτης.

1) Νέα επιτυχία σημειώθηκε για το Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, όπου βλέπει άλλο ένα μέλος του να αξιολογείται στις εθνικές κατηγορίες.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο διεξήχθη στον Πειραιά το προστάζ νέων διαιτητών 2011, όπου ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. εκπροσωπήθηκε από ένα διαιτητή. Ο Χατζημάρκος Δημήτρης πέρασε μ’ επιτυχία όλες τις εξετάσεις και κατάφερε από σύνολο 57 υποψηφίων, να καταταγεί ανάμεσα στους 18 υπό αξιολόγηση διαιτητές, που θα παρακολουθήσουν το ετήσιο σεμινάριο αξιολογημένων που θα διοργανώσει η Ομοσπονδία Διαιτητών σε συνεργασία με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Ο κος Χατζημάρκος θα μπορεί απ’ την προσεχή αγωνιστική περίοδο να διαιτητεύσει αγώνες Γ’ εθνικής ανδρών κι Α2 γυναικών.
2) Με αφορμή την ολοκλήρωση των τοπικών πρωταθλημάτων Μπάσκετ, το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας επιθυμεί να συγχαρεί τόσο τους πρωταθλητές όλων των κατηγοριών (ειδικά των ανδρών και των γυναικών που θα αγωνίζονται του χρόνου στις εθνικές κατηγορίες), όσο κι όλες τις υπόλοιπες ομάδες, η πλειοψηφία των οποίων έδειξε ν’ αναγνωρίζει και να συμπαρίσταται στις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλουν τα μέλη μας να φέρουν εις πέρας, τα δύσκολα και γεμάτα απαιτήσεις, πρωταθλήματα της Ε.ΚΑ.Σ.Κ.
Σε γενικές γραμμές, η συνεργασία ομάδων και διαιτητών κυμάνθηκε σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα και μόνο λίγες ήταν οι περιπτώσεις που χρειάστηκε να επιβληθούν πειθαρχικές κυρώσεις.
3) Τέλος, θα θέλαμε να εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια τόσο στην ομάδα του "Ηράκλειο ΟΑΑ", όσο και σ' αυτήν του "Φιλαθλητικού" για το μπάσκετ υψηλού επιπέδου που παρουσίασαν την περασμένη Κυριακή, ικανοποιώντας τους λάτρεις του αθλήματος που γέμισαν - μετά από αρκετά χρόνια - το κλειστό γυμναστήριο Λίντο. Ο φίλαθλος κόσμος της Κρήτης έδειξε για μια ακόμη φορά το ήθος του, χειροκροτώντας τους παίκτες και των δύο ομάδων, παρά την ήττα που υπέστη η ομάδα του νησιού μας.
Ευχόμαστε στη δεύτερη, καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της β' εθνικής και στην ομάδα του "Ηράκλειο ΟΑΑ", να επιτύχει τους φετινούς της στόχους, έστω και μετά τη διαδικασία των μπαράζ.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.